Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

MÜSİAD Bursa’dan Pakistan’a yardım eli

A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Pakistan’da yaşanan sel felaketi üzerine bölgeye insani yardım malzemeleri gönderdi.

Pakistan’da yaşanan sel felaketinin ardından ülkeye Türkiye’den yapılan yardımlar devam ediyor. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi üyeleri de bu kapsamda yardım kampanyasına destek verdi. Toplanan yardımlar Buttim Camisi önünde düzenlenen törenle Pakistan’a gönderildi. Törene dernek üyelerinin yanı sıra AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu da katıldı.

MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, yardım kampanyasını Bursa Valiliği’nin koordinasyonunda düzenlediklerini ifade ederek, “Ben kampanyamıza destek veren başta yönetim kurulu olmak üzere dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. Pakistan, bizim gönül coğrafyamız olarak ifade ettiğimiz iki ülkeden biri. Farklı coğrafya ve kültürde olmamıza rağmen Hint Müslümanları, o dönemde henüz Pakistan kurulmamıştı, bizlere Kurtuluş Savaşı’nda ayni ve nakdi destek vermişlerdi. Biz de Pakistan’ın geçirdiği bu zor günlerde kendilerine yardım eli uzatmak istedik. Umarız bir nebze de olsa yaralarına merhem oluruz” dedi.