Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

MÜSİAD Münih Başkanı Feyruz Dursun oldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) Münih teşkilatının Başkanı Feyruz Dursun oldu.

MÜSİAD Münih Başkanı Feyruz Dursun oldu
A+
A-

Tevfik ŞENDÖL / MÜNİH

MÜSİAD Münih’in Olağan Genel kuruluna, MÜSİAD Yurtdışı teşkilatlanma Başkanı Selim Sar, Komisyon üyesi Nuran Ertuğrul ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Duygu dolu anlar ile Nebi Alp konuşmasında, Başkanlık döneminde özelikle geçmiş dönemde tüm çalışma arkadaşlarına ve emekleri geçen herkese teşekkür edip helalleşti. MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Başkanı Selim Sar konuşmasında Nebi Alp ve Yönetim kurulunda verdikleri emekler ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni Başkan Feyruz Dursun ve Yönetim kuruluna görevlerinde başarılı bir dönem diledi.

Yoğun katılım gören kurulda açılış Konuşmalar sonrası ardından genel kurula geçildi.
Genel kurulda, MÜSİAD Münih’ın başkanlığında yönetim kurulu başkan vekili olan, Feyruz Dursun seçildi.

MÜSIAD Münih Başkanı Feyruz Dursun konuşmasında yeni dönem için Hedeflerden ve çalışmalarından bahsederek hayırlara vesile olmasını diledi ve katılımcılara teşekkür etti. Görevi devir alan Feyruz Dursun’un Başkan seçildiği genel kurulda, Yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

MÜSİAD’ın Yeni yönetim kurulu üyeleri,
Osman Oygur YTK Başkan Vekili, Ömer Korkmaz, Sabit Turgut, Kasım Aras, Ali Kerem Şahinci, Ahmet Görken, Mehmet Atmaca, İlker Özkün (Genç MÜSİAD Münih Başkanı) ile oluştu.