DOLAR
32,3791
EURO
34,6042
ALTIN
2.386,81
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C

Mustafa Dündar başkanlığı Erkan Aydın’a devretti

31 Mart Yerel seçimlerinde CHP’den aday olan Erkan Aydın Osmangazi Belediye başkanı seçildi. Eski başkan Mustafa Dündar görevini Erkan Aydın’a devretti.

Mustafa Dündar başkanlığı Erkan Aydın’a devretti
A+
A-

TAHA TÜTÜNCÜ

Osmangazi Belediye Başkanlığı’nda toplanan heyetle birlikte devir teslim töreni gerçekleştirildi. Eski Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar görevini Erkan Aydın’a teslim etti.

Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Mustafa Dündar, “Çok yoğun bir seçim dönemi geçirdik. Vatandaşlarımız sandıkta tercihini belli etti. Belediye Başkanlığı zor bir görevdir, halkla bütünleşiyorsunuz. Osmangazi büyük bir ailedir. Osmangazi’de bu göreve seçilmek ise ayrı bir onurdur. Osmangazi’de 15 yıldır görev yapıyoruz. Kimsenin üzerinde leke bırakmadan görevi devrediyoruz. Biz büyük işler yaptık. Buna örnek olarak Panorama, BAREM, Macera Bursa projelerimizi sayabiliriz. Hisar başlı başına devasa bir projedir. Biz bunlar için 10 yıldır çalışıyoruz, adım adım danışarak ilerledik.  Bursa kazanacak, siz de kazanacaksınız. Projelerimize baktığınızda Bursa’nın tarihi ortaya çıkar. Son projemiz olan Osmangazi Meydanı’na baktığımızda gerçek bir kentsel dönüşüm projesidir. Yeni başkanımız Erkan Aydın’a görevinde başarılar diliyorum. ” dedi.

Görevi teslim alan Osmangazi Belediye başkanı Erkan Aydın konuşmasında, “Çok değerli başkanımıza güzel dilekleri için teşekkür ediyoruz. İnsan olarak, şahıs olarak çok sevdiğimiz bir insan. Her zaman abi kardeş gibi olduk. 15 yıl bu kente hizmeti oldu. 1326 Fetih müzesinde bir başlangıç yaptık. Zaten bu işlerde amaç geride bir iz bırakmak. Zaman zaman başkanımızın değerli tecrübelerinden yararlanacağız. Allah bizlere de önemli eserler bırakmayı nasip etsin. Çünkü hizmet etmek isterseniz hizmet ederseniz. Sabah saatinden gece saatlerine kadar, tatilsiz bir şekilde çalışmak gerekiyor. 25 yıldır bu işlerin içerisindeyiz. Başkanlıklar, milletvekilliği gibi bir çok görevde bulunduk. Şimdi sıra belediye başkanlığında. Osmangazi, Bursa’nın kalbi, hak ettiği değeri alması gerekiyor. Biz de üzerine eserler koyup canla başla çalışacağız. Osmangazi’de yaşayanların mutlu olması için çaba göstereceğiz. Allah bizleri utandırmasın.” ifadelerini belirtti.

Mustafa Dündar, Erkan Aydın’a belediyenin mührünü takdim etti ve birbirlerine hediye olarak çiçek verdiler.