DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Mustafa Dündar pazarcı esnafıyla buluştu

Mustafa Dündar pazarcı esnafıyla buluştu
A+
A-

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her fırsatta gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında bu kez Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı’na gitti. Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dündar, ilçenin ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinledi.

Dündar, Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı’nda yaptığı açıklamada, Osmangazi’nin şehircilik ve sosyal belediyecilik konusunda Türkiye’nin önde gelen belediyelerinden biri olduğunu söyledi. Başkan Dündar, “Osmangazi’nin gelişimi için ortak akıl ve güç birliğiyle çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya geliyoruz. Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı, Osmangazi’nin modernleşen yüzüne güzel bir örnek. Pazarcı esnafımızın daha iyi şartlarda çalışması ve vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmesi için bu tür yatırımlara önem veriyoruz” dedi.

Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Refik Aksu ile birlikte pazarcı esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Dündar, pazar alanında çorba ikramında bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, Osmangazi Belediyesi’nin çalışmaları için teşekkür etti.

Osmangazi’de modern pazar alanları yaygınlaşıyor

Osmangazi Belediyesi, sokak aralarında kurulan ve trafiği aksatmaya neden olan semt pazarlarını, modern pazar alanlarına taşıyor. Bu kapsamda Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı’nın yanı sıra, Yıldırım Mahallesi, Hüdavendigar Mahallesi ve Ertuğrulgazi Mahallesi’nde de modern pazar alanları inşa edildi.

Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı, 12 bin metrekarelik alan üzerinde kuruldu. Pazar alanında 200’ün üzerinde tezgah bulunuyor. Pazar alanı, kapalı ve açık olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Kapalı bölümde sebze, meyve, et, tavuk, balık, bakliyat, kuruyemiş gibi ürünler satılıyor. Açık bölümde ise giyim, züccaciye, hırdavat, ev tekstili gibi ürünler satışa sunuluyor. Pazar alanında, vatandaşların kullanımına açık mescit, tuvalet ve kafeterya da bulunuyor.

Osmangazi’de esnaf ve vatandaş memnun

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği modern pazar alanları, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Pazarcı esnafı, modern pazar alanlarında daha iyi şartlarda çalışabildiklerini belirtiyor. Vatandaşlar ise hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabildikleri için modern pazar alanlarından memnun olduklarını dile getiriyor.