DOLAR
32,2659
EURO
34,7613
ALTIN
2.400,44
BIST
10.158,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
19°C

MUSTAFA SARIGÜL’E SALDIRI BİLMECESİ

A+
A-

Bugün ülkece erken saatlerde Adana Kozan merkezli 5.5 Deprem haberi ile sarsılmışken TBMM’de gerçekleştiği iddia edilen başka bir haberle adeta ikinci depremi yaşamış olduk.

Mustafa Sarıgül TBMM Kulisinde Saldırıya Uğradı!?

Uzun saatler Mustafa Sarıgül ile ilgili çıkan bu haberde saldırının kimliği belirsizce bir kişi tarafından yapıldığı iddia edildi. Çok sonra yapılan açıklamalarla ise işin iç yüzü ortaya çıktı…

Saldırıyı Turan Tüysüz Yaptı Söylencesi

Açıklamalar her iki taraftan gelene kadar Eski ANAP Milletvekili Turan Tüysüz’ün, CHP Milletvekili olan Sarıgül’e TBBM kulisinde saldıran kişi olduğu ifade ediliyordu. İşin gerçeği ise Mustafa Sarıgül CHP Grup Toplantısı’ndan çıktığında yapmış olduğu açıklamalarla netlik kazanmaya başladı.

CHP’li Sarıgül  olaya ilişkin TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Sarıgül, fiziki bir saldırı olmadığını belirterek, “Grup toplantısından çıktığım zaman ismini daha sonra öğrendiğim, geçmiş dönem bir milletvekili yanıma yaklaşarak, hiç bilmediğim konularla ilgili bana birtakım sorular sordu. Ben de ‘tanımıyorum sizi’ dedim ve oradan uzaklaştım. Kendisi de ileri geri konuşmaya devam etti. Yüce parlamentoda bunların olması, konuşulması hoş bir şey değil. Böylesi talihsiz bir olayla karşı karşıya kalmak beni gerçekten son derece üzmüştür. Yüce parlamento çatısı altında hak arama mücadelesi vermek, bir konuşma yapmanın yeri ve zamanının olması lazım. Daha sonra geçmiş dönemde milletvekilliği yapmış bir arkadaşımızın nerede ne konuşacağını bilmemesini üzüntüyle karşılıyorum” dedi.

Tüysüz ise, olayın ardından Meclis’ten ayrılırken basın mensuplarının “Alacak verecek meselesi mi?” ve “Size borcu mu vardı?” sorularına “Aynen öyle. Hem maddi hem manevi” cevabını verdi.