DOLAR
32,2831
EURO
34,7891
ALTIN
2.404,52
BIST
10.239,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
24°C
Bursa
24°C
Açık
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Mustafakemalpaşa’da şeffaf belediyecilik anlayışı

Mustafakemalpaşa’da şeffaf belediyecilik anlayışı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, göreve geldiği 5 yılda vatandaşları Adnan Menderes Meydanı’nda buluşturmaya devam ediyor.

Bu buluşmalar, “Dünyanın En Büyük Makam Odası” olarak adlandırılıyor. Randevu ve bürokrasiyi ortadan kaldıran bu uygulamayla, vatandaşlar belediye başkanıyla doğrudan görüşebiliyor, taleplerini iletebiliyor ve çözüm bekliyor.

Vatandaşlardan tam not

Vatandaşlardan tam not alan bu uygulamayla, Başkan Kanar, şeffaf belediyecilik anlayışıyla gönülleri fethediyor. Vatandaşlar, keyifle çaylarını yudumlarken, taleplerinin anında çözüme kavuşturulduğunu belirtiyor.

Kanar: “Dünyadaki en büyük makam odası, milletimizin gönül makamıdır”

Başkan Kanar, “Tam 5 yıldır dünyanın en büyük makam odası Adnan Menderes Meydanı’nda siz değerli hemşehrilerimizle buluşuyoruz, dertleşiyoruz, hasbihal ediyoruz. Dünyadaki en büyük makam odası tabi ki milletimizin gönül makamı, çünkü tüm makamlar geçici. Bu makam odasının duvarı sevgi, kapısı hoş muhabbet. Her zaman küçüğünden büyüğüne tüm kıymetli hemşehrilerimizin hizmetinde emrindeyiz” dedi.

Filistin’deki mazlumlara destek

Başkan Kanar, Filistin’deki mazlum Müslümanların acılarını da paylaştı. Kanar, “Büyük bir katliama, soykırıma uğrayan mazlum ve mağdur Filistin halkına gözlerini ve vicdanlarını kapatırken, Her zaman olduğu gibi onların sesi, yüreği olan cesur yürek Sayın Cumhurbaşkanımızın tarihi duruşundan dolayı bir kez daha bu aziz milletin evladı olmaktan gurur duydum. Ölüm karanlığına haps edilen dost Filistin halkının yanındayız” ifadelerini kullandı.