Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
20°C
Bursa
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Mustafakemalpaşaspor, yeni sezona iddialı başlıyor

Mustafakemalpaşaspor, yeni sezona iddialı başlıyor

Mustafakemalpaşaspor, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon namağlup olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Mustafakemalpaşaspor, yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig’in başlamasına kısa bir süre kalan Mustafakemalpaşaspor, 30 Eylül Cumartesi günü saat 16:00’da Mustafakemalpaşa Atatürk Stadı’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçına çıkacak.

Yeni sezona gümbür gümbür hazır olduklarını söyleyen Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulüp Başkanı Ercan Leblebici, “Yeni sezon için büyük umutlar taşıyoruz. Mustafakemalpaşaspor’u desteklemeye devam edin, çünkü bu sezon harika işler yapacağımıza inanıyoruz!” şeklinde bir açıklama yaptı.

Mustafakemalpaşaspor’un genç yetenekleri ve deneyimli oyuncuları, bu hazırlık maçında yeni sezona dair önemli ipuçları verecek.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar da takıma desteklerini sürdüreceğini belirterek, “Mustakemalpaşaspor, Belediye Bölgesel Amatör Lig için heyecan verici hazırlık maçları başlıyor. Futbol takımımız yeni sezon için çok iddialı, başarıları daim, vurdukları gol olsun inşallah. Kulübün başarısını için canla başla çalışan Mustafakemalpaşaspor Belediye Kulüp Başkanı Ercan Leblebici’ye de sezon boyunca başarılar diliyorum.” dedi.