DOLAR
34,0394
EURO
37,9603
ALTIN
2.821,37
BIST
9.963,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
26°C
Bursa
26°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Narin Güran cinayetinde şok itiraf: “Cesedi muhtar verdi, dereye götürdüm”

Narin Güran cinayetinde şok itiraf: “Cesedi muhtar verdi, dereye götürdüm”
A+
A-

Diyarbakır’da bulunan Narin Güran’ın cinayet soruşturmasında, gözaltına alınan bir zanlının yaptığı itiraf kan dondurdu.

İlk İtiraf Geldi

Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşiyor. Gözaltına alınan bir kişinin, “Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm” şeklindeki itirafı, cinayetle ilgili önemli bir gelişme olarak kaydedildi.

Zanlının Sorgusu

Sabah’tan Halit Turan’ın haberine göre, gözaltına alınan zanlının dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildi. Sorgusunda verdiği bu çarpıcı ifade, cinayet soruşturmasını daha da derinleştirdi.

Otopsi Sonuçları

Yapılan otopsi işlemlerinde Narin Güran’ın bedeninden 91 numune alındığı ve çuvalda sol bacağının diz kısmından kopuk olduğu belirlendi. Ayrıca, kemik parçalarının İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na gönderildiği öğrenildi.

Vali’den Açıklama

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran’ın kaybolduktan sonra kıyafetleriyle birlikte Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içinde bulunduğunu açıkladı. Vali, “İlk bulgulara göre, Narin Güran’ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği, üzerinin doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır” ifadelerini kullandı.

Gözaltılar ve Soruşturma

Soruşturma kapsamında, Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran’ın eşinin de bulunduğu toplam 24 kişi gözaltına alındı.