DOLAR
32,3029
EURO
34,8332
ALTIN
2.414,73
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Nihat Yeşiltaş aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu

CHP Bursa’da projelerini kapsamlı bir şekilde paylaşmak ve belediye başkan adaylarını tanıtmak için toplandı.

Nihat Yeşiltaş aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

CHP Bursa Belediye Başkan aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Cumhuriyet Halk Partisi örgütü, milletin kazanmasını ve Bursalıların zaferini sağlamak için kararlılıkla çalışacak.” dedi.

Program başlangıcında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Bulunduğumuz salon bize dar geldi farkındayız. Ancak Merinos Kültür Merkezi’nde talep ettiğimiz her gün için, maalesef her seferinde dolu olduğu gerekçesiyle alamadık. Bu durumu, burada bulunan herkesin vicdanına ve Bursa kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.

Aylardır Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak, Bursa’nın dört bir yanında mahalle mahalle, köy köy dolaşıp sosyal demokrat belediyeciliği anlatıyoruz. Eskişehir’i dünyanın örnek aldığı bir kent haline getiren sosyal demokrat anlayışın Bursa’da neleri değiştirebileceğini anlatıyoruz.

Bugün burada, projelerimizi kapsamlı bir şekilde paylaşmak ve belediye başkan adaylarımızı tanıtmak için bulunuyoruz. Açıklanacak projeler, Bursalıların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış, uzun süren düşünce ve emeğin bir ürünüdür.

İnanıyoruz ki, açıklanacak olan projeler sayesinde Bursa ayağa kalkacak ve hak ettiği yere gelecektir. Ancak şu anki durumda, Bursa’nın verilen sözleri tutmamış, trafiği karmaşık hale getirmiş, metro sözünü yerine getirmemiş ve doğal güzellikleri korumamış bir belediyeyi hak etmediğini düşünüyoruz.

Bursa’nın güzelliklerini koruyacak, kent trafiğini düzenleyecek ve Bursalıların ihtiyaçlarına yönelik projelerle bu şehri daha yaşanabilir kılacağımıza olan inancımızı paylaşıyoruz.

Onurlu anneler, babalar, emekliler ve tüm emekçiler bir araya gelerek güçlerini birleştirecek. İş bulmakta zorlanan emeklilerle, geleceğin liderleri arasında bir bağ kuracak ve aydınlık bir yarın için mücadele edecekler. Gündüzleri güneş yüzü görmeyen emekçiler, aydınlık bir Bursa, aydınlık bir Türkiye için birleşecek.

Seçimde on binin üzerinde sandık görevlisiyle oyları koruyacak olan Cumhuriyet Halk Partisi örgütü, milletin kazanmasını ve Bursalıların zaferini sağlamak için kararlılıkla çalışacak. Oylarınızı geleceğinizi çaldırmadan, aydınlık bir gelecek için kullanmanızı bekliyoruz. Çalışmalarımızın Bursa’ya olumlu etkiler getireceğine inanıyor ve desteklerinizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.