DOLAR
32,3505
EURO
34,7964
ALTIN
2.395,41
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

NİLTİMDER Vekil Ahmet Kılıç’ı ağırladı…

Endüstriyel tesislere birçok alanda tedarik hizmeti sağlayan 3 bine yakın firmanın faaliyet gösterdiği Nilüfer Ticaret Bölgesi’nin yönetimi, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ile AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan’ı bölgede ağırladı.

NİLTİMDER Vekil Ahmet Kılıç’ı ağırladı…
A+
A-

Nilüfer Ticaret Merkezi İş İnsanları Derneği (NİLTİMDER) Başkanı Olgun Karabiber ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ile AK Parti
Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan’a Dernek merkezinde NİLTİMDER’in çalışmaları hakkında bilgi
sunuldu.


Ziyarette konuşan NİLTİMDER Başkanı ve Limadem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber, “3 bin işyerinin bulunduğu bölgemizdeki firmalar ağırlıklı olarak elektrik-elektronik, makine, metal, otomasyon, otomotiv yan sanayi, yedek parça, hırdavat, inşaat, kimya, kauçuk ve bilişim gibi sektörlerde faaliyet göstermektedir. Bölgemizde üretim ve ticaret yapan firmalar faaliyetleri ile yılda ortalama 100 milyar TL’nin üzerinde bir ekonomik hacim oluşmaktadır. Nilüfer Ticaret Bölgesi’nde yaklaşık 30 bin kişiye istihdam sağlanmaktadır ve bu da ekonomiye önemli bir başka katkıdır” dedi. Olgun Karabiber, NİLTİMDER olarak bölgenin yol, elektrik, internet hattı ve ek belediye otobüsü seferleri gibi altyapı ve üstyapı konularında çalışmalar yapmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla temaslara başladıklarını da açıklamalarına ekledi.


NİLTİMDER Yönetimiyle görüşen AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç da, taleplerin takiplerini yapacağını belirtirken, “Son dönemde uluslararası alanda pek çok istikrarsızlığa rağmen ülkemiz hakikaten şu anda yönünü tayin etmiş ülkelerden bir tanesi. Ekonomik veriler yönümüzün yukarıya doğru olduğunu gösteriyor. Elbette ki sıkıntılarımız var. Tüm dünyada ciddi daralmalar yaşanıyor. Türkiye tarihinin en büyük ihracat rakamları 255 milyar dolar olarak açıklandı. Bizim için sanayinin olmazsa olmazı KOBİ’lerdir. O yüzden KOBİ’lerin varlığını çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu. AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ile AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Furkan Alpaslan daha sonra bölgede yapımı devam eden cami inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.