DOLAR
32,4165
EURO
34,7855
ALTIN
2.399,97
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Nilüfer Belediyesi’nden Yeni Yıla Hazırlık Atölyesi

Nilüfer Belediyesi, yeni yıl öncesi el nakışı ve keçeden yılbaşı süsü atölyeleri düzenledi.

Nilüfer Belediyesi’nden Yeni Yıla Hazırlık Atölyesi
A+
A-

Nilüfer Belediyesi, yeni yıl öncesi düzenlediği el nakışı ve keçeden yılbaşı süsü atölyeleriyle hem yetişkinlerin hem de çocukların el becerilerini geliştirmesine katkı sağladı. İpek Evi’nde düzenlenen atölyelere yoğun ilgi gösteren katılımcılar, keyifli bir gün geçirdi.

Yetişkinler El Nakışı Yaptı

İlk olarak yetişkinlerin katıldığı el nakışı atölyesinde, kursiyerler eğitmen Gül Küfrevi ile birlikte çalıştı. Küfrevi, katılımcılara basit nakış tekniklerini öğreterek, yılbaşı süsleri yapmalarını sağladı. Hem eğlenen hem de el becerilerini geliştiren kursiyerler, yaptıkları süsleri çanta, çerçeve ve duvar üzerinde kullanabileceklerini belirtti.

Çocuklar Keçeden Yılbaşı Süsü Yaptı

İpek Evi’nde çocuklar için organize edilen bir diğer atölyede ise, keçeden yılbaşı süsü atölyesi oldu. Atölyeye katılan 20’yi aşkın çocuk, eğitmen Fatima Sultan Keskin ile birlikte keçeden yılbaşı süsü yaparak oldukça keyifli bir gün geçirdi. Keskin, çocuklara keçenin nasıl kullanıldığını ve yılbaşı süslerinin nasıl yapıldığını öğretti. Çocuklar hem el becerilerini geliştirdi hem de yılbaşı heyecanını erken yaşadı.