DOLAR
32,5761
EURO
35,0935
ALTIN
2.442,46
BIST
10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
34°C
Bursa
34°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
32°C

Osmangazi Belediyesi Yolçatı Yangınına Destek Veriyor: Ekiplerimiz Alevlerle Mücadelede

Osmangazi Belediyesi Yolçatı Yangınına Destek Veriyor: Ekiplerimiz Alevlerle Mücadelede
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, Nilüfer ilçesi Yolçatı Mahallesi’nde çıkan yangın ve kısa sürede Uludağ Üniversitesi kampüsünün içindeki ormanlık alana sıçradı.

Yolçatı mahallesi yangın

Üniversitesi kampüsünün içindeki ormanlık alana sıçrayan yangına su tankerleri, iş makineleri ve belediye ekipleri ile hızlı bir şekilde müdahale etti. Yangın söndürme çalışmalarını yerinde takip eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, tüm ekiplerin koordineli bir şekilde çalıştığını ve yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf edildiğini ifade etti.

Yangına Hızlı Müdahale:

Yolçatı Mahallesi’nde öğleden sonra başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangın, Uludağ Üniversitesi kampüsünün içindeki ormanlık alana sıçradı. Yaklaşık 9 bin dönümlük sık çam ağaçlarıyla kaplı ormanda alevlerin yayılmasını durdurmak için havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale edildi.

Osmangazi Belediyesi’nden Tam Destek:

Osmangazi Belediyesi, yangına ilk andan itibaren iş makineleri, su tankerleri ve uzman ekipler ile destek verdi. Yangın bölgesine giden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer İlçe Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte çalışmaları koordine etti. Başkan Aydın, “Tüm ekiplerimiz alevlerle mücadelede büyük bir özveriyle çalışıyor. Umarım en kısa sürede yangını kontrol altına alır ve bu felaketten en az hasarla kurtuluruz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın

Bursa’ya Geçmiş Olsun:

“Osmangazi Belediyesi ve tüm ekipleri, Yolçatı Yangını’nın söndürülmesi için var gücüyle çalışıyor. Yangından etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.