DOLAR
32,4003
EURO
34,6587
ALTIN
2.392,12
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Osmangazi’de muhtarlar buluşması 

Osmangazi Kaymakamı Ali Partal ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarına özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Osmangazi’de muhtarlar buluşması 
A+
A-

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde düzenlenen Osmangazi Muhtarlar Buluşması’na, ilçede görev yapan 136 mahallenin muhtarı katıldı. Başkan Dündar ve Kaymakam Partal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda; 5 yıllık bir dönemi daha geride bırakan muhtarlar, başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.


Toplantıda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizerek, “Bu mutlu ve huzurlu aile içerisinde hep birlikte güzel ve başarılı bir dönem geçirdik. Sizlerin mahallenizdeki talepler, sorunlar, ihtiyaçlar ve teşekkürler bizlere ulaştı. Sizlerle sürekli irtibat halinde olduk. Yeni dönemde de herkesin yolu açık olsun. Sizlerin görüşleri, düşünceleri bizlere proje geliştirirken yol haritası oldu. Bursa’ya vizyon katan devasa projeleri çok önemsiyoruz. Ancak, asıl önemli olan mahallelerimizdeki günlük hizmetlerimiz. Karşılıklı iletişim sayesinde bu günlük hizmetleri başarılı bir şekilde yerine getirdik. hep birlikte güzel hizmetler yaptık. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.


2019-2024 arasında göreve seçilen muhtarların bir dönemi daha tamamladığına dikkat çeken Osmangazi Kaymakamı Ali Partal da, “Bu dönem içerisinde ülke olarak birçok olaya şahit olduk. Bunların içerisinde birçok üzücü olay da var. Üstesinden kalkılmaz yüklerle de karşılaştık. Bunlardan birisi pandemi süreciydi. Yaklaşık 2 yıl sürdü ve birçok yakınımızı da bizden kopardı. Bu süreçte mahalle muhtarlarımızın ne kadar etkin olduğunu, onlara ne kadar ihtiyacımız olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Her zaman söylediğimiz gibi, muhtarlarımız bizim elimiz, ayağımız, kulağımız ve gözümüz. Onlar sayesinde en ücra köşeye kadar
unutulan ne varsa görüyoruz. Vatandaşlar ile bizim aramızda köprü vazifesi görüyorlar. Bizler için çok değerlisiniz. Büyük Osmangazi ailesinde tek ses çıkıyor, o da hizmetin sesi. İnşallah, hep birlikte güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı da görevleri süresince kendilerine verdiği destekten dolayı Partal ve Dündar’a teşekkür etti. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş’un da katıldığı programda, Kaymakam Partal ve Başkan Dündar, mahalle muhtarlarına teşekkür belgesi takdim etti.