DOLAR
32,6779
EURO
35,4099
ALTIN
2.505,81
BIST
10.851,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
30°C
Bursa
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
35°C
Salı Az Bulutlu
34°C

Şampiyonlar geleceğe Özel Kültür Okulları ile yürüyor

Şampiyonlar geleceğe Özel Kültür Okulları ile yürüyor
03.07.2024
A+
A-

Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu LGS sınavında 90 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye 1’si olan öğrencileri Kağan Konur ve ailesini ağırladı.

Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Bey Sırakaya, bu yıl gerçekleştirilen LGS sınavında 90 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye 1’si olan öğrencileri Kağan Konur ve ailesini ağırladı. 

Özel Bursa Kültür Okulları Bademli Kampüsü’nde gerçekleşen ziyarete Özel Bursa Kültür Okulları Bademli Kampüsü Müdürü Tuncay Tunca, Müdür Yardımcısı Ayşegül Murathan da katıldı. Babası Serdar Konur, annesi Yasemin Konur ve ikiz kardeşi İdil Konur’la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Özel Bursa Kültür Okulları yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür eden Kağan Konur, “Özel Bursa Kültür Okulları’nın tecrübeli ve kaliteli öğretmen kadrosu, rahat ve nezih sınıf ve okul ortamı ile derslerimi zorlanmadan işledim, sosyal yaşantımdan çok fazla taviz vermeden öğretmenlerimin verimli ders programları sayesinde bu başarıya ulaştım. Bir yandan çok sevdiğim futbolla ilgilenirken diğer yandan da sosyal hayatımdan taviz vermeden öğretmenlerimin özverili ve verimli yöntemleri ile hayallerim yolunda önemli bir adım atmış oldum. İstanbul Erkek Lisesi ya da Kabataş Lisesi’nde okumak istiyorum. Geleceğim için tercihlerim yolunda da benden desteklerini esirgemeyen değerli öğretmenlerime teşekkür ediyorum” dedi. 

“Öğrencilerimizin başarısı bizlere gurur veriyor”

Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut, okullarının kuruluşundan bu yana öğrencilerinin çeşitli sınavlarda ülke çapındaki başarılarının kendilerine gurur verdiğini belirterek, “Okullarımızın kuruluş amacının öğrencilerimizin başarılarında hayat bulduğuna her yıl şahitlik ediyoruz. Bu yıl da öğrencimiz Kağan bizleri gururlandıran öğrencilerimizden oldu. Hedeflerini yüksek tutan ve doğru çalışma yöntemleri ile ulaşan öğrencimize bir ömür boyu başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

“Her öğrencimiz bizim için özel”

Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Bey Sırakaya ise okullarında öğrencilerini günün eğitim standartları ve teknoloji ile birlikte sürekli yenilenen dünyadaki hayat standartlarına uygun bir şekilde geleceğe hazırlama çabalarının meyvelerini her yıl gördüklerini söyledi. Her öğrencilerinin kendileri için özel olduğunu belirten Yıldırım Bey Sırakaya, öğrencilerinin yetenek, eğilim ve beklentilerine uygun bir şekilde eğitim alıp, adım adım hayallerindeki geleceğe yürümelerini izlemenin kendilerine verdiği mutluluğu dile getirdi. 

Konuşmaların ardından Zafer Bulut ve Yıldırım Bey Sırakaya tarafından öğrencileri Kağan Konur’a hediye takdiminde bulunuldu.