Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
24°C
Bursa
24°C
Açık
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Sefo’nun Muhteşem Konseri Osmangazi Meydanı’nı Salladı!

Bursa’nın en önemli projelerinden biri olan Osmangazi Meydanı, Türk Rap müziğinin yükselen yıldızı Sefo’nun muhteşem konseriyle dolup taştı.

Sefo’nun Muhteşem Konseri Osmangazi Meydanı’nı Salladı!

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Binlerce Bursalının katıldığı ücretsiz konserde Sefo, en sevilen şarkılarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser öncesi Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar gençleri selamlamak üzere sahneye çıktılar. Varank, Osmangazi Meydanı‘nın Bursa’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, şehrin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Dündar ise Bursa’nın her alanda gelişmeye devam ettiğini ve bu konserin de şehrin kültürel atmosferine renk katacağını söyledi.

SEFO OSMANGAZİ MEYDANI’NDA

Sefo, sahneye adım atar atmaz büyük bir coşkuyla karşılandı.”Bonita”, “Bilmem Mi”, “Affettim”, “Beni Beni ” gibi hit şarkılarını seslendiren Sefo, enerjisi ve sahne performansıyla izleyenleri büyüledi. Konser boyunca coşku doruk noktasına çıkarken, Sefo hayranlarıyla birlikte şarkılar söyledi ve unutulmaz bir atmosfer yarattı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Sefo’ya Bursa’nın semboli olan Osmangazi Anıtı’nın plaketini hediye etti. Gençlere kısa bir konuşma yapan Mustafa Dündar, “Osmangazi Meydanı’ndaki ilk konserimiz hayırlı olsun ve siz gençler, Osmangazi Belediyesi sizler için çalışıyor. Sizler bizlerin geleceğisiniz. Cumhuriyetin 100. Yılında bu millet size emanet. Sefo ne diyor? “Bilmem mi zor günlerimde yanımda sen vardın.” Gençler bizler her zaman sizlerin yanındayız inşallah. Her zor gününüzde Osmangazi Belediyesi yanınızda. Sizler için bu etkinliklerimiz devam edecek. Bu etkinlikler daha fazla olacak. Sizler Osmangazi de kalın ve bizi izlemeye devam edin.” dedi.

Sefo’nun muhteşem konseri, Osmangazi Meydanı’na renk katmış oldu. Bursa’nın yeni cazibe merkezi haline gelmesi beklenen Osmangazi Meydanı, bundan sonra da birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapacak.