DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Sivas KAngal’da öğrencilere tablet desteği

Sivas KAngal’da öğrencilere tablet desteği
A+
A-

Sivas’ta Kangal Dernekler Federasyonu (KDF) Gençlik Teşkilatı Kangal Temsilcisi İğdeli Köyü Muhtarı Ali Doğan eşliğinde ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımı gerçekleştirildi.

SİVAS (İGFA) – KDF Gençlik Teşkilatı Kangal Temsilcisi Ali Doğan, ilçede eğitime destek amaçlı ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sağlamak için tablet ve sınavlara hazırlık kitapları dağıttı. Bektaş, Çetinkaya ve Yellice köylerinde tespit edilen öğrencilere tabletin yanı sıra derslerinde yardımcı olacak kaynak kitap ve eşofman takımı hediye edildi. KDF Gençlik Teşkilatı Kangal Temsilcisi Ali Doğan ve beraberindekiler daha sonra Kangal Belediye Başkanı A. Kürşad Apaydın’ı  ziyaret ederek, bu süreçte kendilerine sağladığı destekten ötürü teşekkür etti. Başkan Apaydın ise eğitime yapılan desteğin geleceğe yapılan en önemli yatırım olacağını belirterek derneğin yapmış olduğu buna benzer hayırlı çalışmalarda başarı temennisinde bulundu.  KDF Temsilcisi Ali Doğan ve beraberindekiler belediyeden ayrıldıktan sonra köylerine hareket ettiler.