DOLAR
32,3968
EURO
34,6186
ALTIN
2.392,64
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni tedbir açıklaması

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni tedbir açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul Üsküdar’da Cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulundu.Koronavirüs tedbirlerine ilişkin de konuşan Erdoğan konuşmasında “Yeni tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız” sözlerine yer verdi. “Bu işin çalışmaları Bilim Kurulu tarafından yürütülüyor” diyen Erdoğan yeni önlemlerin gündemde olduğunu ilan etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan Cuma namazı çıkışında son dakika açıklaması: Yeni tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız.

Başkan Erdoğan Cuma namazı çıkışında Üsküdar’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koronavirüsle ilgili de önemli değerlendirmeler yapan Erdoğan yeni tedbirlerin alınacağını belirtti.

SON DAKİKA AÇIKLAMASI YENİ TEDBİRLER ALACAĞIZ

“Değerli arkadaşlar yeni tedbirlerle alakalı olarak birinci derece tabi bu işin sorumlusu bildiğiniz gibi Bilim Kurulumuz. Her türlü hazırlığı çalışmayı yürütüyorlar. Tabi burada vatandaşlarımızın hassasiyeti çok önemli. Defaatle birçok tedbir açıklamamıza rağmen vatandaşlarımızın hala kapalı mekanlarda bu işlere dikkat etmediğini, sigara içmeye varıncaya kadar yapıldığını görüyoruz. Maske kuralına uyulmadığını görüyoruz.

Tamam diye ifade ettiğimiz (Maske, Mesafe ve Temizlik kuralı) bunlar bizim için çok önemli. Hijyen çok önemli. Buna dikkat edilmediği sürece hele hele büyük şehirlerde bu koronavirüsün artarak devamı kaçınılmaz hale geliyor.

Biz tabi Sağlık Bakanlığımızın da attığı adımlarla bu tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız.

Bizim hastanelerle ilgili bir sıkıntımız yok. Ancak virüsün yayılmasını önlememiz gerekiyor.

Aşılarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yan etkileri var mıdır? Nelerdir? Bunlarla ilgili hep takiplerimiz devam ediyor.