DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
19°C
Bursa
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Son Dakika ! İzmirde Büyük Deprem

Son Dakika ! İzmirde Büyük Deprem

Son dakika haberi… İstanbul ve İzmir’de hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD‘dan yapılan açıklamaya göre deprem İzmir’in Seferihisar ilçesinde 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir Deprem

Son dakika haberi… İstanbul ve İzmir’de hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre deprem İzmir’in Seferihisar ilçesinde 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Anadolu Ajansı’nın geçtiği son dakika haberine göre; İzmir’de şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara bölgesinde hissedildi. AFAD’dan gelen son dakika haberine göre ise saat 14.51’de 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü İzmir Seferihisar olarak açıklanırken, depremin derinliği 16 kilometre olarak ölçüldü.

 Seferihisar Belediye başkanı İsmail Yetişkin, “Şu an için herhangi bir olumsuz açıklama gelmedi. Herkes telaştan dışarıda” dedi.

İzmir Valisi Köşger: “Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız

Uzmanlar Ege’de 6.8 büyüklüğünde depremle ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK yayınına bağlanan Prof. Dr. Süleyman Pampal açıklamasında, ‘Batı Anadolu güneyden kuzeye normal faylardan oluşan bir bölgedir. Yıkıcı bir deprem. Karada olsa daha şiddetli hissedilecek. Bu deprem geniş bir alanda’ dedi.

 İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA:

AFAD verilerine göre;  saat 14.51’de merkez üssü Ege Denizi- Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde #deprem meydana gelmiştir. İstanbul’da da hissedilen depremle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tüm vatandaşlarımıza ve İzmir’e geçmiş olsun.

ETİKETLER: , ,