DOLAR
32,3475
EURO
34,9394
ALTIN
2.410,01
BIST
10.214,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

TMMOB Bursa’yı futbol ateşi sardı

TMMOB Bursa’yı futbol ateşi sardı
29.09.2023
A+
A-

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK), 33. Geleneksel Futbol Turnuvası’nı, meslektaşlarını bir araya getirmek ve centilmenlik ruhunu yaşatmak amacıyla düzenledi.

Turnuvanın açılış kokteyli, 29 Eylül 2023 tarihinde Şükrü Şankaya Spor Tesisleri’nde yapıldı. Kokteyle, TMMOB Bursa İKK Başkanı Mehmet Emin Yılmaz, TMMOB Bursa İKK Sekreteri Şirin Rodoplu Şimşek, TMMOB Bursa İKK Yönetim Kurulu üyeleri, TMMOB Bursa’ya bağlı Odaların Başkanları ve üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TMMOB Bursa İKK Sekreteri Şirin Rodoplu Şimşek, turnuvanın, meslektaşların bir araya gelmesi ve kaynaşması için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Şimşek, turnuvanın centilmence bir şekilde geçmesini temenni ederek, “Ülkemizin geçtiği bu zor dönemde morallerimizin bozuk olduğu bu süreçte hepimize iyi bir motivasyon olacağı inancındayım. Bu yıl en centilmen takıma da ödül vereceğiz. Mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvanın açılış töreninde, meslektaşlarının anısına saygı duruşunda bulunuldu ve 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Turnuvaya, TMMOB Bursa’ya bağlı 12 Odaya kayıtlı 20 takım katılıyor. Turnuvada, 20 takım 4 gruba ayrılarak, grup müsabakaları oynayacak. Grup müsabakalarının ardından, çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları oynanacak. Turnuva, 22 Ekim 2023 tarihinde oynanacak final müsabakasıyla sona erecek.

Turnuvanın şampiyonu olan takım, 33. Geleneksel Futbol Turnuvası Kupası’nı kazanacak. Ayrıca, turnuvada en iyi kaleci, en iyi golcü ve en centilmen takıma da ödül verilecek.

Turnuva, TMMOB Bursa İKK’nın sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında düzenleniyor. Turnuva, meslektaşların bir araya gelmesi ve kaynaşması, centilmenlik ruhunun yaşatılması ve takım sporunun öneminin vurgulanması amacıyla düzenleniyor.