DOLAR
32,2826
EURO
35,0391
ALTIN
2.472,73
BIST
10.496,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Tofaş üretime 15 gün ara veriyor

Tofaş üretime 15 gün ara veriyor
A+
A-

Tofaş Otomobil Fabrikası üretime 15 gün ara veriyor. 6 bin işçinin çalıştığı otomotiv devi 30 Aralık’ta şartel indirecek. Otomotiv devi Tofaş Otomobil A.Ş.’nin Bursa’daki fabrikası yılsonu envanter sayımı ve üretim hatlarında yapılacak planlı bakım ve yatırım çalışmaları sebebiyle 15 gün üretime ara veriyor. Dev tesiste 30 Aralık’ta duracak üretim 16 Ocak’ta başlayacak.

TOFAŞ OTOMOBİL FABRİKASI ÜRETİME 15 GÜN ARA VERİYOR. 6 BİN İŞÇİNİN ÇALIŞTIĞI OTOMOTİV DEVİ 30 ARALIK’TA ŞARTEL İNDİRECEK. (İHA/BURSA-İHA) Tofaş Otomobil Fabrikası üretime 15 gün ara veriyor. 6 bin işçinin çalıştığı otomotiv devi 30 Aralık’ta şartel indirecek.

Çalışanlara Cumhuriyet altını

Çalışanlarının moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla 50 yıldır personele yönelik etkinlikler yapan fabrika yönetiminin geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da tüm çalışanlarına Cumhuriyet altını dağıtacağı öğrenildi. Tofaş Fabrikasında 4518 mavi, 1480 beyaz yakalı personel çalışıyor. Fabrika geçtiğimiz yıl 10 bin çalışanına Cumhuriyet altını dağıtmıştı.

Doblo’nun Amerika ve Euro market üretimi bitiyor

TOFAŞ’ın Yeni Fiat Doblo modelinin, Stellantis’in İspanya’daki Vigo fabrikasında üretileceği kamuoyu ile paylaşılmasının ardından gözler Bursa’daki fabrikaya çevrilmişti. 2022 yılı sonuna kadar TOFAŞ Fabrikası’nda devam edeceği açıklanan mevcut Fiat Doblo modelinin üretiminin ihracat pazarlarından gelen talep doğrultusunda Türkiye, Kuzey Amerika, Kanada, Orta Doğu ve Afrika için 2023 yıl sonuna kadar uzatılması dahil, Tofaş Fabrikası’nda üretilecek yeni ürünler konusundaki çalışmalar ve değerlendirmeler devam ederken, kesinleşen önemli bilgilerin kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi
Yeni yıla girmeye hazırlanan fabrikada Amerika’ya üretilen Doblo’nun 636 modeli ile Euro Market için üretilen Doblo 263 modelinin 2022 yılı sonu itibariyle bir daha üretilmeyeceği, Doblo 263 modelinin Türkiye Market üretimlerinin ise 2023 sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

ETİKETLER: