DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

TÜED Uludağ Şube Başkanı Pars: Kendi yerimizde artık daha güçlüyüz

TÜED Uludağ Şube Başkanı Pars: Kendi yerimizde artık daha güçlüyüz
A+
A-

Türkiye Emekliler Derneği Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, hizmet verdikleri ofisin mülkiyetini emeklilere kazandırdı. Pars, bu mutluluğu paylaşmak adına üyelerini davet ederek bir mevlid tertipledi. Mevlid’e eski Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve TÜED Uludağ Şube üyesi emekliler katıldı. Mazeretleri dolayısıyla katılım sağlayamayan Bursa Milletvekillerimizde telgraf çekerek ve bizzat telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Mevlid’in ardından lokma döktürüp, dağıttıran Pars: “Kendi yerimizde artık daha güçlüyüz ve artık daha çok çalışacağız, emeklilere daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

Mutlu ve gururlu olduklarının altını çizen TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars: “Bu kazanımda ki desteklerinden ötürü TÜED Genel Başkanımız Kazım Ergün başta olmak üzere TÜED Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürü borç biliriz” dedi.

Konuşmasına devam eden Pars: “Emeklinin hak arama mücadelesinde 51.yılını geride bırakan Türkiye Emekliler Derneği, üye sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür. 114 şubesi ve yaklaşık 900 Bin üyesi bulunmaktadır. 13,5 Milyon emekli, dul ve yetimin olduğu düşünülürse örgütlenme oranımız yaklaşık yüzde 7 civarındadır. Tüm emeklileri derneğimiz çatısı altında toplanmaya çağırıyorum. Üye sayımız arttıkça daha çok güçleneceğiz ve sesimiz daha gür çıkacaktır. Emeklilerin sorunlarını, sıkıntılarını daha yüksek sesle konuşacağız. Üyelerimizden aldığımız yıllık 36 TL aidat harici bir gelirimiz olmamasına rağmen, aldığımız bu aidatları doğru kullanarak emeklilerimize bu mülkü kazandırdık. Burası Türkiye Emekliler Derneği’ne üye olan tüm emekli, dul ve yetimlerinindir. Teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Üyelerimize hizmet etmek öncelikli vazifemiz olmasının yanı sıra TÜED olarak biz, üyemiz olsun olmasın tüm emeklilerin hak ve menfaatlerinin korunması için çalışıyoruz. Üyelerimizden aldığımız güç ve destekle çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.