Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

TURFOOD 5. Gıda Fuarı, Merinos AKKM’de kapılarını açıyor

TURFOOD 5. Gıda Fuarı, Merinos AKKM’de kapılarını açıyor
A+
A-

TURFOOD 5. Gıda Fuarı, 28-30 Eylül 2023 tarihlerinde Merinos AKKM’de gerçekleştirilecek.

TURFOOD 5. Gıda Fuarı, 28-30 Eylül 2023 tarihleri arasında Bursa Merinos AKKM’de düzenlenecek. Network Fuarcılık tarafından organize edilen bu fuar, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gıda sektörünün profesyonellerini bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bu yıl 5. kez gerçekleştirilecek olan TURFOOD Gıda Fuarı, başta Güney Marmara Bölgesi olmak üzere ulusal çapta büyük bir katılım bekliyor.

Fuarın düzenleyicisi olan Burkon Turizm ve Network Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker, TURFOOD Gıda Fuarı’nın özellikle HORECA (Hotel Restoran Kafe) ve EDT (Ev Dışı Tüketim) kanallarındaki sektör profesyonellerine yönelik olduğunu belirtti. Bu fuar sayesinde gıda üretimi ve toptan satış yapan firmalar ile gıda sektörünün profesyonel alıcıları bir araya gelecekler. Katılımcı firmaların ağlarını genişletmeleri ve ticaret hacimlerini artırmaları hedefleniyor.

Hasan Eker, fuara Bursa’nın yanı sıra İstanbul, Balıkesir, ve Ordu gibi çeşitli illerden 60’tan fazla firmanın katılacağını açıkladı. Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların, Türkiye’nin dondurulmuş gıda üretiminin yüzde 60’ını ve işlenmiş gıda ürünlerinin yüzde 57’sini karşıladığını vurgulayarak, bu potansiyelin ve gücün değerlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Ayrıca, fuarın gelecek yıllarda uluslararası bir boyuta taşınması hedefleniyor.

Fuar, yapay zeka robotu Mini Ada’nın açılış konuşması ile başlayacak ve 28-30 Eylül 2023 tarihlerinde üç gün boyunca sürecek. Katılımcı firmalar, fuar süresince özel kampanyalar sunacak ve stant içi etkinlikler düzenleyecekler. Bu etkinliklerin yanı sıra fuar ziyaretçilere gıda sektöründeki son gelişmeleri ve yenilikleri tanıtma fırsatı da sunacak.

TURFOOD Gıda Fuarı, Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURASDER, BUYSAD, GÜMTOB, Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve KOSGEB’in destekleriyle gerçekleştiriliyor. Fuar, 28-29-30 Eylül 2023 tarihlerinde 10:00-17:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

ETİKETLER: