DOLAR
32,2925
EURO
34,6258
ALTIN
2.413,46
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C

Vekil Kılıç: Türkiye’nin gençlere ihtiyacı var

A+
A-

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) öğrenci toplulukları ve birliklerin temsilcileriyle buluşan AK Parti Bursa Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, AK Parti’nin odağında her zaman gençlerin olduğunu ve gençlerin Türkiye’nin geleceğinde karar verici olduklarını ifade etti.

Her fırsatta gençler ve öğrencilerle bir araya gelerek sorun ve önerilerini dinleyen AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, 74 binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin öğrenci topluluk başkanları ve birlikleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerin karşılaştığı sorunları dinleyerek fikir alışverişinde bulunan Vekil Ahmet Kılıç, AK Parti iktidarının her zaman gençleri odak noktasına tutarak hareket ettiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her zaman gençlerin yönetimlerde yer almalarına yönelik politikalar geliştirerek yolumuzu çizdik. ‘Seçen seçilebilir’ anlayışıyla bugün Türkiye’de seçilme yaşı 18’e düşürüldü. Eskiden sizin şimdi okuduğunuz sıralarda biz de okuduk. Türkiye’nin yurtları hamdolsun artık daha modern, daha güvenli ve konforlu durumda. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Yarınlarımızda ülkenin kaderine yön veren karar mekanizmalarında yer alacaksınız. Bu nedenle her gün üstüne koyarak, daha iyisini araştırarak yolunuzu çizmelisiniz çünkü Türkiye’nin sizlere ihtiyacı var” dedi.