DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Açık
19°C

VEKİL KILIÇ’TAN MUDANYA ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

VEKİL KILIÇ’TAN MUDANYA ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, öğrenci kabul etmeye hazırlanan Mudanya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulmakta olan ve ilk öğrencilerini kabul etmek için gün sayan Mudanya Üniversitesi’ni Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Bingöl eşliğinde birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

Mudanya Üniversitesi’ndeki incelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunun Vekil Kılıç, son aşamasına gelen Mudanya Üniversitesi’nin yapacağı bilimsel araştırmalarla ve yetiştireceği bilim insanlarıyla hem Türkiye’nin hem de insanlığın gelişimine katkı sağlayacağı inancında olduğunu ifade etti.

 Milletvekili Ahmet Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü;

“Mudanya Üniversitemizin son halini Mütevelli Heyeti Başkanımız Gıyasettin Bingöl ile beraber dolaşarak incelemede bulunduk. Bursa’mıza yeni bir soluk ve nefes getireceğinin inancındayım. Aldığımız bilgiler ışığında şunu ifade etmek gerekir ki, Türkiye ve dünyadaki üniversiteler içerisinde nadide yer edineceği eğitim ve bilim yuvasının son halini görmek bizi son derece mutlu etti. Zaten geçmişten bugüne, eğitim alanında çok önemli işlere imza atmış ve şu anda da üniversitemizin Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl beyefendiye bir kez daha teşekkür ediyorum.”