DOLAR
32,3596
EURO
34,7347
ALTIN
2.393,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Veysel Karani’ye yepyeni bir yaşam alanı

Veysel Karani’ye yepyeni bir yaşam alanı
A+
A-

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki vatandaşların nefes alabileceği alanlar oluşturmak için mahallelerdeki parkları yenilemeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Veysel Karani Mahallesi’nde bulunan 4 bin 360 metrekarelik park, baştan aşağı yenilendi.

Parkta yapılan çalışmalar kapsamında, 240 metrekarelik oyun alanı, 2 bin 210 metrekarelik yeşil alan, 260 metrekarelik spor alanı, 332 metrekarelik egzersiz alanı ve 630 metrekarelik sert zemin yenilendi. Ayrıca fitness aletleri, salıncaklar, aztek, zıpzıp, tahterevalli, oyun grupları, piknik masası ve banklar ile 700 adet bitki ve 200 kilogram çim ile park tamamen yenilenmiş oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Veysel Karani Çocuk Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek, “Vatandaşlarımızın daha güzel ortamlarda yaşayabilmesi, nefes alabilmesi ve daha huzurlu ortamlarda vakit geçirebilmesi için yeni parklar kazandırıyoruz. Yeni parklar yaparken eskiyen parkları da yeniliyoruz. Veysel Karani Mahallemiz’de 1993 yılında açılmış parkımız da bazı yıpranmalar meydana gelmiş. Bizler de belediye olarak parkı baştan aşağı yeniledik. Burada yeni bir yaşam alanı, çocuklarımız için oyun aletleri ve vatandaşlarımız için yürüyüş yolu, yeşil alan, gençlerimiz için ise spor alanları yaptık. Yenilenen parkımız, mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Veysel Karani Mahalle Muhtarı Mustafa Gezgin de mahallesinde bulunan parkı yenileyerek hizmete açan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.