DOLAR
32,2141
EURO
34,9984
ALTIN
2.499,23
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Yarın Bursa’da bazı yollar trafiğe kapatılacak!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 02 Şubat Cuma günü 08.00 itibariyle İlimize ziyaretlerde bulunacağı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Yarın Bursa’da bazı yollar trafiğe kapatılacak!
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Şubat Cuma günü Bursa’da AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını tanıtmak için düzenlenecek toplantıya katılacak. Toplantı, Nilüfer ilçesindeki TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak. 

Ziyaret Kapsamında Ulaşımda Değişiklikler Olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Gazi Caddesi’nin Güven Sokak kavşağından Podyumpark istikameti her iki yönde, Nilüfer Hatun Caddesi Podyumpark kavşağından Fatih Sultan Mehmet Bulvarına kadar olan güzergah her iki istikamette, Nilüfer Hatun Caddesi Uludağ Sokak ile Podyumpark arası, TOFAŞ Spor Salonu çevresinde bulunan tüm cadde ve sokaklar, Işıktepe Caddesi üzeri Fethiye Mezarlığı ile Podyumpark arası, Ata Bulvarı Gümrük kavşağı ile Fatih Sokak ve Turan Sokak istikametinden Fethiye Mezarlığı’na kadar olan yollar etkinlik sonuna kadar araç trafiğine kapatılacaktır.

Alternatif Güzergahlar

Etkinlik süresi boyunca bu istikameti kullanacak olan araç sürücülerinin alternatif güzergâh olarak Sanayi Caddesi – İzmiryolu Caddesi – Tuna Caddesi – Ata Bulvarı alternatif ana güzergahlarını kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Vatandaşlara Duyuru

Bursa Valiliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti dolayısıyla vatandaşlardan trafiğe uymaları ve alternatif güzergahları kullanmaları konusunda ricada bulundu.