Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Yıldırım’da cadde ve sokaklar yenileniyor

Yıldırım’da cadde ve sokaklar yenileniyor

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokakları yenilemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yıldırım Belediyesi, ilçe genelindeki cadde ve sokakların yenilenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Samanlı ve Sakarya Mahallesi’ndeki asfalt serim çalışmalarını tamamlarken Şirinevler ve İsabey Mahallesi’ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

İsabey Mahallesi’nde 14 bin metrekarelik alana bin 700 ton asfalt, Şirinevler Mahallesi’nde ise 11 bin 500 metrekarelik alana bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçe genelindeki yolların yenilenmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Yıldırım’ın daha yaşanabilir bir kent olması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Cadde ve sokaklarımızın yenilenmesi için başlattığımız çalışmalar kapsamında, Samanlı ve Sakarya Mahallelerimizde asfalt serim çalışmalarını tamamladık. Şirinevler ve İsabey Mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Yenilenen cadde ve sokaklarımızla ilçemiz daha modern ve güvenli bir görünüme kavuşacak” dedi.