DOLAR
32,2696
EURO
34,7700
ALTIN
2.401,47
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
18°C

Zafer Partisi Bursa için çözüm önerilerini paylaştı

Zafer Partisi Bursa’da düzenlediği aday tanıtım toplantısında Bursa’nın sıkıntılarını ve çözüm önerilerini paylaştı.

Zafer Partisi Bursa için çözüm önerilerini paylaştı
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Bursa Merinos Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi, Bursa Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, İlçe Belediye başkan adayları, parti üyeleri ve vatandaş katılım sağladı.

Zafer Partsisi İl Başkanı Cihat Gazi hedeflerini belirten konuşmasında, “Zafer Partisi belediyeciliğinde neler yapılacağını, nasıl bir Bursa hayal ettiğimizi muhakkak ki belediye başkan adaylarımız her yerde yüksek sesle dile getirecekler. Ben bugün burada sizlere neleri yapmayacağımızı kısaca özetlemek istiyorum:

İl ve ilçelere kontrolsüz kaçak girişine izin verilmeyecek. 10-15 kaçak, aynı evde yaşayarak kira fiyatlarını arttırmasına müsaade edilmeyecek.
Belediye bütçesinden sığınmacı ve kaçaklara yapılacak olan yardımlar kesilecek.
Sığınmacı ve kaçaklara iş yeri açma ruhsatı verilmeyecek.
Türk halkının faydalanması gereken sosyal tesis, park ve benzeri yerlere sığınmacı girişi kısıtlanacak.
Zafer Belediyeleri hiçbir zaman akraba ve hemşehri derneği görünümü almayacak.
 Kıymetli arkadaşlar, bunları yapmak için önümüzde iki aylık bir süre var. Bu süreyi hızlı, planlı ve verimli geçirmek durumundayız. Belediye başkan adaylarımızı ve Zafer belediyeciliğini her yerde anlatacağız.

İnşallah Türk milleti kurtuluşu ve bu topraklardaki devamlılığını korumak üzere bir araya gelmiş Kuvayi Milliyeciler Topluluğu olarak görüyorum bizleri. Hep birlikte inanarak başaracağız.” şeklinde konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada,

“Gümüşlü bir fecrin zafer aynası Muradiye,
Sabrın acı meyvesi, ömrümün timsali beyaz nilüfer.
Türbeler, camiler, eski bahçeler,
Şanlı menkıbesi binlerce erin.
Sesi arşa çıkan hengamelerin
Nakleder yadını gelen geçene,
Bu hayale uyur.
Uyur Bursa her gece.
Her sabah onunla uyanır güler,
Gümüş aydınlıkta selvier güller.
Serin hülyasıyla bahçelerinin başındayım sanki bir mucizenin.”

 Dizeleriyle Ahmet Hamdi Tanpınar’ı yad etmek istiyorum.

 Üstat şairlerimizin dizelerinde gerçek ve özlenen Bursa hayalini ruhumuzun derinliklerinde hissediyoruz.

 İşte size söz veriyoruz. Hayali bile güzel. O özlenen Bursa’yı size geri vereceğiz.

 Vizyonlu yöneticiler yerine betona ve rant odaklı beyinleri yönetimlere seçen kardeşlerim. Nasıl bir yanlışın içine düştüklerini fark ettiklerinde Bursa’nın göbeğine Doğan Bey TOKİ hançeri saplanmıştı. Beyinleri sadece beton rantına çalışanlar şehrin hem batısında ve hem doğusunda güzelim Bursa’yı yok ettiler. Nilüfer’de Cumhuriyet Halk Partisi’yle gasp edilen ovamız, yeşilimiz, kaçak binaların altına gömüldü. Şeftali bahçeleri ve incir ağaçlarımız şehrin ortasında ve doğusunda AK Parti eliyle yok edilmekte şu an.

 Artık Bursa ve Bursalı büyük bir değişim istiyor. Ve işte tam o değişimin zamanı.

 Gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan Bursa projeleri iftira ve ulusal medya tarafından yok sayılırken Bursa nüfus olarak Türkiye’nin dördüncü büyük şehri arkadaşlar. Bursa en çok ihracat yapan ikinci şehir. Bursa en çok vergi ödeyen üçüncü büyükşehir. Ve bunu Bursa’da yaşayan ve burada emeği geçen Bursalılar yapıyor. Çalışkan, üretken Bursalılar bu kadar çalışmanın karşılığında metropol gibi vergi öderken kasaba gibi hizmet alıyor.”dedi.

Kazancı, “Şehirde çalışanlar adeta sabah şehrin bir tarafından diğer tarafına göç ediyorlar. Sokaklarımız, uyuşturucu satışlarının merkezi haline gelmiş, uyuşturucu kullanımı 11 yaşlara inmiş. Şehrin markası olan Bursaspor yerle bir olmuş adeta kaderine terk edilmiş. Biz bunu ayağa kaldırmak için adayız.

Şehrin birçok ili sığınmacıya mahkum edilmiş, o güzel Çarşamba semtimiz, Suriyeliler tarafından Şam diye tanımlanıyormuş. En büyük üç ilçeden Nilüfer’de Cumhuriyet Halk Partisi, Osmangazi ve Yıldırım’da AK Parti belediyeciliği yaşıyorsunuz. Osmangazi’yle Yıldırım’da Suriyeliler dolaşırken, tüm şehrin ovası yapı istilasına uğramış. Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyeciliği Mudanya, Suriyelilerin nargile kafesine dönüşmüş. Bursalılar hakkını istiyor.

Zafer Partisi’ne oy vereceksiniz. Ya da beton kafa AK Parti’ye, Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vereceksiniz. Ya da 21. asrın en güzel şehri Bursa vizyonuna sahip Zafer Partisine oy vereceksiniz. 

Seçime iki ay kala yardım kampanyası açıkladılar. Buradan Alinur Aktaş’a sesleniyorum. Madem 75 milyon yardım yapacaktın. Bu zamana kadar neredeydin? Bir de emeklilere ayrı yardım yapacakmış. Bizler seçim bütçesi bulamazken bunların yaptığı nedir? Rüşvet vermekten başka nedir?” ifadelerini kullandı.