DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
19°C
Bursa
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Zafer Partisi Bursa için belediye başkan adaylarını açıkladı

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Zafer Partisi Bursa için belediye başkan adaylarını açıkladı
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlenen programda 2024 yerel seçimler için adaylar açıklandı. Zafer Partisi Bursa’dan 6 aday çıkarıyor. 4 Şubat’ta ise Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ Bursa’da yapacağı kapsamlı program ile adaylarını tanıtacağı öğrenildi.

Aday tanıtımından önce konuşan Bursa Zafer Partisi İl Başkanı Cihat Gazi konuşmalarında, “Değerli basın mensupları, kıymetli Zafer Partisi’ne hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin kandilini canı gönülden kutluyorum. Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak Bursa ilimize ait belediye başkanı, ilk tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Yirmi altı Ağustos iki bin yirmi bir tarihinde kurulmuş olan partimiz kurulduğu günden bugüne kadar hızla büyümüş, halkımızın en önemli sorunlarına parmak basarak muhalefet olarak kalmak için değil, Türkiye. Cumhuriyeti‘ni yöneten Türk devletini, Türk milletine geri vermek yüzünün hayata geçirmek için canla başla çalışmıştır. Ne muhalefet ne iktidara muhalefet dediğimiz sarı muhalefet tarafından ilk başlarda tehlike olarak görülmese de ana politikası olan sığınmacı sorununa dikkat çekendir. Ve Türkiye’nin diğer tüm sorunlarına çözüm içeren parti programının halk tarafından karşılık bulması sonucunda hem muhalefette hem de iktidar kanadında başta karşı çıkılan projeler. Biz de yapacağınız olarak dile getirilmeye başlandı. Yeni kurulan bir parti olarak türlü algı oyunlarıyla oylar bölünmesin yalanlarıyla Zafer Partisi‘ne verilecek birçok oy başka tarafa yönlendirilmesi de medya karartmalarına rağmen. kuruluşundan bir buçuk yıl sonraki seçimlerde bile yaklaşık iki buçuk milyon oy aldı. Şimdi sıra asıl gücümüzü göstereceğimiz yerel seçimlere geldi. Hükümetin yapamadığı işleri bizler belediye olarak yapmaya talibiz. Ve yapacağımıza olan inancımız tamdır. Zafer Türk milletinin olacaktır. Ne mutlu Türk’üm diyene.” dedi.

ZAFER PARTİSİ BURSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı
  • Keles Belediye Başkan Adayı Behçet Arı
  • Kestel Belediye Başkan Adayı Özer Doğru
  • Gürsu Belediye Başkan Adayı Sevinç Muhammet
  • Nilüfer Belediye Başkan Adayı Seçil Eskin
  • Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ferit Gürsoy

Adayların konuşmasından sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bayram Kazancı, “İlk defa Türkiye’de bu genel seçimlerde Türkiye bir muhalefet partisine şahit oldu. Türkiye’nin tüm gündemini değiştiren, bugün hala her platformda Türk milletinin sesi olan bir siyasi parti. Ve şimdi yerel seçimler geldi. Yerel seçimlerde de bu orta oyununu bozmaya geldik. Yerel seçimlerde de muhalefet nasıl yapılır ve bir belediye nasıl alınır göstermeye geldik. Bazı basın kuruluşları ve kişiler anketler yapıyor. Bozbey mi olsun, Alinur mu olsun diye. Bu şehirde başka belediye başkan adayları yok mu? Her gün şikayet ettiğiniz, her gün iki kutuplu Türkiye’ye, onun değirmenine su taşıyorsunuz. Bizler iki kutuplu bir Bursa yaratmalarına izin vermeyeceğiz.

DAHA MİLLİ DAHA YERLİ ZAFER PARTİSİ

Bize “bunlar nasıl olsa seçilemez” diyorlar. Aynı oyun tüm İstanbul’da oldu. Bugün yirmi bir yıldır Türkiye’yi yöneten Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan aynı böyle bir tartışmanın ortasında yüzde yirmi dörtle İstanbul’u aldı. Bugün aynı konjonktürde ve daha milli, daha yerli olan Zafer Partisi otuz bir Mart seçimleri sonrasında Bursa’ya el koyacak ve Bursa’yı Bursalılara geri verecek.

BURSA’DA SIĞINMACI SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Çarşamba’nın ana caddesinde Arapça tabelalar doluydu. Bunlar o kadar küzdü ki önce ana caddedeki tabelaları Türkçeye tekrar değiştirdiler. Neden? Seçim var çünkü. Ama ana caddeler ara sokaklar hepsi Arapça dolu. Bu sadece Arapça tabela meselesi değil. Türkiye’nin kanunları işletilmiyor Bursa’da. O mahallelerin hepsini yüzde on olması gereken maksimum yabancı sayısı yüzde elliden fazlaya çıktı. Ve Çarşamba’yı adeta bir getto haline getirdiler. Zafer Partisi Bursa’yı aldığı gün, bilin ki bize soruyorlar “nasıl göndereceksiniz?” Ya zaten Zafer Partisi belediyeyi aldığı zaman hepsi gidecek. Başka bir şey yapmaya gerek var mı? Bence yok. Gitmeyenleri de nasıl göndereceğimizi zaten açıklıyoruz. Mesela ilaç bedavaysa, dükkan bedavaysa, vergi yoksa o zaman tabii ki gitmezler. Bursalılara buradan söz veriyoruz. Zafer Partisi iktidarı demek, Zafer Partisi’nin Bursa’da belediye başkanlığını alması demek sizin rahatça kira ödeyebilecek bir hale gelen Bursa demek. O yüzden bu sokaklarımızdaki sığınmacı meselesini kökünden çözeceğiz. Ve arkadaşlar Bursa’da Türkçe olmayan tabela kalmayacak. Kanunlara uyacağız. Türk Devleti’nin kanunları böyle diyor. Bunları çok önemsiyoruz.

UYUŞTURUCU SORUNUNU KÖKÜNDEN ÇÖZECEĞİZ

Uyuşturucu sorunu artık on iki, on üç yaşlarına dşmüş durumda. Biz bu sorunu kökünden çözmek zorundayız. Bir zamanlar uyuşturucu baronu Escobar, siyasilikten silindi ve adeta hapsedildi. Biz de bu ülkede uyuşturucuyla savaş açarak iktidarın en önemli bakanını görevden aldık.

BURSASPOR’U DESTEKLEYEN TEK PARTİ ZAFER PARTİSİ’DİR

Bursa’da da uyuşturucu sorunu büyük bir sorundur. Bu sorunu çözmek için spor okullarını yaygınlaştıracağız. Ancak Bursaspor, bu sorunun çözümünde önemli bir rol oynayabilir. Bursaspor, Anadolu’dan çıkan ikinci şampiyon takımdır. Ancak bugün rezil bir haldedir. Bunun nedeni, Bursa’ya aşık olduğunu söyleyen belediye başkanının Bursaspor’u imha etme planı yapmasıdır. Bursaspor, Türkiye’nin en önemli markalarından biridir. Biz bu markayı imha etmeyeceğiz. Bursaspor’u destekleyen tek parti Zafer Partisidir.

DEPREME DAYANIKLI BİR KENT

Marmara Bölgesi, Türkiye için çok önemlidir. Bu bölgenin depreme dayanıklı hale getirilmesi gerekir. Zafer Partisi, kentsel dönüşümle bu sorunu çözecek ve Marmara Bölgesi’ni depreme dayanıklı hale getirecektir. Yirmi bir yıldır iktidarda olan AK Parti, bu konuda hiçbir şey yapmamıştır. Sadece rantsal dönüşüm yapmışlardır.

Zafer Partisi bu memleketin dinini de koruyacak tek partidir. Biz bu ülkenin dindar evlatlarıyız aynı zamanda. Ama biz gerçek dindarlarız. Hak yemeyen, haram yemeyen, Türk miletinin dinini gerçek öğreten, Atatürk gibi diyaneti kuran ve bu milletin çocuklarına dininin ne söylediğini öğreten bir partiyiz. Tüm dinlere tabii ki saygı duyuyoruz. Ama bizi dinsizlikle suçlamaya çalışanlar sadece biat edenlerin partisidir.

21. Asırdan sonra Yeniden süper güç olacak Türkiye’nin, kendi kendine yetecek şehirlerini oluşturmak için geliyoruz. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.