DOLAR
32,3558
EURO
34,7693
ALTIN
2.395,24
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

AVP Sahnesi’nde İki Muhteşem Oyun

“Lobotomobilin Üç Seferi ”ve “Harikalar Mutfağı” AVP Sahnesinde, “Sonum Başlangıcımdır” Feraizcizade Oda Tiyatrosunda sanatseverlerle buluşacak.

AVP Sahnesi’nde İki Muhteşem Oyun
A+
A-
  • Lobotomobilin Üç Seferi: 27-28 Şubat tarihlerinde saat 20.00’de AVP Sahnesi’nde sahnelenecek olan bu oyun, sizi zamanda bir yolculuğa çıkaracak. Geçmişten geleceğe uzanan bu eserde, insanlığın evrimi ve varoluşunun anlamı sorgulanıyor.
  • Harikalar Mutfağı: 27 Şubat tarihinde saat 11.00’de AVP Sahnesi’nde çocuklarla buluşacak olan bu oyun, fantastik bir dünyaya açılan bir kapı. Lezzetli yemeklerin ve büyülü hikayelerin buluştuğu bu oyunda çocuklar hem eğlenecek hem de hayal dünyalarını genişletecek.

Feraizcizade Oda Tiyatrosunda Düşündüren Bir Oyun:

  • Sonum Başlangıcımdır: 29 Şubat tarihinde saat 18.00’de Feraizcizade Oda Tiyatrosunda sahnelenecek olan bu oyun, yaşamın ve ölümün gizemini irdeliyor. Ölümün bir son mu yoksa yeni bir başlangıç mı olduğunu sorgulan bu eserde, izleyiciler varoluşun anlamı üzerine düşünmeye teşvik ediliyor.

Elazığ ve Malatya’da “Uçurtmanın Kuyruğu”:

  • Uçurtmanın Kuyruğu: 27-28 Şubat tarihlerinde saat 20.00’de Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi DT Sahnesi’nde ve 01 Mart tarihinde saat 20.00’de, 02 Mart tarihinde saat 14.00 ve 20.00’de Malatya Kongre Kültür Merkezi (Kemal Sunal Sahnesi)’nde sahnelenecek olan bu oyun, bir ailenin dramatik hikayesini anlatıyor. Geçmişin gölgesinde yaşayan bir ailenin üyelerinin, geçmişle yüzleşme ve geleceğe dair umut bulma mücadelesini anlatan bu oyun, izleyicileri duygulandıracak.
ETİKETLER: , , , ,