DOLAR
32,2671
EURO
34,8131
ALTIN
2.455,43
BIST
10.283,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
20°C

Başkan Erdem Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşla buluştu

Başkan Erdem Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşla buluştu
A+
A-

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Başkan Burada” karavanıyla Cumhuriyet Mahallesi’nde mahalle muhtarı ve sakinlerinin talep, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Başkan Erdem, Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette vatandaşlarla tek tek konuşarak, şikayetlerini dinledi.

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Dilek Tez’in de eşlik ettiği ziyarette vatandaşlar, kentsel dönüşüm, yüksek konut fiyatları, pahalılık ve altyapı ile ilgili sorunlarını dile getirdi.

Başkan Erdem, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, bunlarla ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı.

Mahallenin aile sağlığı merkezinin yetersizliğinden bahseden vatandaşlarla da konuşan Başkan Erdem, yapının mevcut yerinde yenileneceğini kaydetti.

Başkan Erdem, yer sıkıntısından dolayı aile sağlığı merkezinin başka bir yerde yapılamayacağını ifade ederek, bununla ilgili iki aşamalı projenin bulunduğunu aktardı. Yeni bir yerin gösterilmesi durumunda bu yatırımı oraya da yapabileceklerini ekleyen Başkan Erdem, aksi durum olmazsa 2024 yılında yenileme çalışmasını gerçekleştireceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından pazar alanını da gezen Başkan Erdem, vatandaşlar ve pazarcılarla sohbet etti.

Ziyaret hakkında değerlendirmeler

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dilek Tez, Başkan Erdem’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız, mahallemizin sorunlarını yerinde inceledi. Bize verdikleri destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle sakinlerinden Gülcan Özdemir ise, “Başkanımızla görüşerek, yaşadığımız sorunları paylaştık. Sorunlarımızın çözümü için çalışma yapacaklarını söylediler. Bu ziyaretten çok memnun kaldık” diye konuştu.