DOLAR
32,2192
EURO
34,7387
ALTIN
2.396,32
BIST
10.265,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
19°C

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ; “MÜSİAD ÜLKEYE IŞIK SAÇAN BİR KURULUŞTUR”

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ; “MÜSİAD ÜLKEYE IŞIK SAÇAN BİR KURULUŞTUR”
A+
A-

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdüssamed Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdüssamed Kahraman; Genç MÜSİAD Bursa Şubesi ve İpekyolu Uluslararası Öğrenciler Derneği işbirliğiyle yürütülen “Genç Ticaret Köprüsü” , Avrupa Birliği desteğiyle Genç MÜSİAD tarafından yürütülen Girişimcilik Projesi ve devam eden diğer projeler hakkında Başkan Aktaş’a bilgiler verdi.  Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Kahraman, yeni projeleri hayata geçirmek ve devraldıkları bayrağı yukarıya taşımak için arkadaşlarıyla beraber çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.

Genç Müsiad Ziyaret

Yeni göreve gelen Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetimine başarılar dileyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MÜSİAD’ın kurulduğu günden beri ekonomiye değer katarak, ülkeye ışık saçtığına dikkat çekti. Başkan Alinur Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü, “Farklı konularda başarılı olmuş genç kardeşlerimizin, bir sinerji oluşturmak adına biraya gelişlerini önemli buluyorum.  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) kurulduğu günden beri geride kalan 30 yılda yaptığı tüm faaliyetler ve etkinliklerle şehirlerimize ve ülkemiz ekonomisine değer katmış dolayısıyla da ülkemize ışık saçan çok önemli bir kuruluşumuzdur. MÜSİAD, bu vatanın değerlerini içselleştirmiş, ülkemizi daha ileri taşımak adına canını dişine takmış insanların bir aya geldiği kuruluş olmuştur. Bu bağlamda Genç MÜSİAD çatısı altında genç kardeşlerimizin birlikteliğini de çok önemsiyorum. Onlara bu yolda başarılar diliyorum. Yapacakları organizasyonlarda Bursa’mızın ve ülkemizin menfaatine olan konularda sunacakları her türlü katkıya destek olacağımızdan hiç şüpheleri olmasın. Başarılar dilerim, Allah yardımcıları olsun” dedi.

Genç Müsiad Ziyaret