Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
32°C
Bursa
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
34°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C

Bursa hava durumu belli oldu: Önce yağış sonra güneş

A+
A-

Meteoroloji Bursa hava durumu verilerini yayınladı. Bursa hava durumu verileri 22 Eylül 2022 Perşembe ve cuma günü yağışlı iken hafta sonu şehirde güneşin etkisini göstereceğini gözler önüne serdi.

Bursa hava durumu verilerine göre gece saatlerinde başlayan sağanak yağışla akşam saatlerine kadar etkili olurken termometreler ise gün içerisinde 18 dereceye kadar düşmüş durumda. Yağış yarın da yer yer devam ederken sıcaklıklar hafta yeniden yükselişe geçecek.

Bursa’da hava durumu gün içinde sağanak getirecek

Haftanın dördüncü iş gününe 10 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde gece saatlerinde başlayan yağış sabah saatlerinde de etkili olmaya devam etti. Öğle saatlerine doğru sıcaklık 13 dereceye yükselirken yağış geçişleri yüzünü göstermeyi sürdürüyor. Öğle saatlerinde de yağış geçişler ile birlikte termometreler en yüksek 16 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Öğle saatleri sonrası yağışın etkisini artırarak devam edeceği bildirilirken, Bursa genelinde termometreler gün içerisinde en yüksek 18 dereceye kadar yükseliyor. Akşam saatlerinde şiddetini kaybeden yağış geçişleri devam ederken hava sıcaklığı 16 derecelere geriliyor. Akşam saatleri sonrası ise termometreler yağışın etkisini kaybetmesiyle 14 dereceye, gece saatlerinde ise 11 dereceye kadar geriliyor.

Bursa hava durumu önce yağışlı sonra güneşli olacak

Hafta sonunun ilk gününde şehri terk eden yağış geçişlerinin ardından sabah saatlerinde termometreler 8 dereceyi gösteriyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte Bursa’da hava sıcaklığı en yüksek 22 derece seviyelerinde olacak. Hafta sonunun son gününde ise sabah saatlerinde 9 dereceye kadar gerileyen termometreler gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile yükselişe geçerken, en yüksek 26 dereceye tırmanacak.