DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
33°C
Bursa
33°C
Açık
Pazar Açık
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C

Bursa Kültür Yolu Festivali’ne sanatçı yağmuru

Bursa Kültür Yolu Festivali, Yunuseli Havalimanı’nda verilecek ücretsiz konserler büyük coşkuya ev sahipliği yapacak

Bursa Kültür Yolu Festivali’ne sanatçı yağmuru

Bursa Kültür Yolu Festivali, müzikseverler için unutulmaz bir deneyim sunmak üzere kapılarını açıyor. Her yıl büyük bir coşkuyla beklenen bu festival, bu yıl da birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak. Yunuseli Havalimanı‘nda düzenlenecek olan konser serisi, 1-9 Haziran tarihleri arasında saat 21.00’de başlayacak.

Festivalin açılışını 1 Haziran’da pop müziğin genç ve yetenekli ismi Semicenk yapacak. Ardından, 2 Haziran’da rap müziğin sevilen ismi Norm Ender sahne alacak. Alternatif rock müziğin yükselen grubu Madrigal ise 3 Haziran’da müzikseverlerle buluşacak. Pop müziğin güçlü sesi Bengü, 4 Haziran’da sahne alarak festival coşkusunu artıracak.

Festivalin ortasında, 5 Haziran’da Mert Demir‘in eşsiz performansıyla keyifli anlar yaşanacak. 6 Haziran’da Sinan Akçıl, 7 Haziran’da Simge, 8 Haziran’da Can Bonomo, ve 9 Haziran’da Oğuzhan Koç festival sahnesinde olacak. Her biri kendi tarzında müzik yapan bu sanatçılar, izleyicilere unutulmaz geceler yaşatacak.

KONSER TAKVİMİ

  • 1 Haziran: Semicenk
  • 2 Haziran: Norm Ender
  • 3 Haziran: Madrigal
  • 4 Haziran: Bengü
  • 5 Haziran: Mert Demir
  • 6 Haziran: Sinan Akçıl
  • 7 Haziran: Simge
  • 8 Haziran: Can Bonomo
  • 9 Haziran: Oğuzhan Koç

Konserlerin tamamı, Yunuseli Havalimanı’nda saat 21.00’de başlayacaktır.