DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Açık
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Bursa Nakliyat Taşıyıcıları Derneği’nden yeni garaj talebi

Bursa Nakliyat Taşıyıcıları Derneği, Bursa’ya yakışan bir kamyon garajının inşa edilmesi talebiyle basın toplantısı düzenledi.

Bursa Nakliyat Taşıyıcıları Derneği’nden yeni garaj talebi
A+
A-

ESRA CAN-TAHA TÜTÜNCÜ

Bursa Nakliyat Taşıyıcıları Komisyonu Derneği, Bursa’ya yakışan bir kamyon garajının inşa edilmesi talebiyle basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan dernek başkanı Fuat Çelik, mevcut garajın asfalt sorunları, yetersiz park alanı ve sosyal imkanlar gibi birçok sıkıntısı olduğunu söyledi.

Çelik, “Bursa’nın bütün gücünü bizler taşıyoruz. 81 ilden gelen kamyoncu ve tırcı şoför arkadaşlarımızı burada ağırlıyoruz. Ancak mevcut garajımız, Bursa’ya yakışacak bir durumda değil. Asfalt sorunları, yetersiz park alanı ve sosyal imkanlar gibi birçok sıkıntımız var. Gelen misafirlerimiz, bu durumdan memnun değiller. Bursa’ya yakışır şekilde bir garaj inşa edileceğine inanıyoruz. Hükümetimiz ve belediyelerimiz bize yardımcı olacaktır buna da eminim.” dedi.

Çelik, kamyoncuların Bursa’da ortalama 2-3 hafta misafir olarak kaldığını belirterek, “Duş, sosyal alanlar gibi çeşitli imkanları kullanıyorlar. Tabi ki her şeyi devletimizden beklemiyoruz ve biz de elimizden geleni yapıyoruz. Ancak park ve garaj alanımız çok kısıtlı. İnşallah basın aracılığıyla sesimi duyurmuş oluruz ve Bursa’ya yakışır bir garaj sağlanır.” ifadelerini kullandı.