DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Çeltikçi’de 500 Metrelik Yol Asfaltla Kaplandı

Çeltikçi’de 500 Metrelik Yol Asfaltla Kaplandı

İnegöl Belediyesi, Çeltikçi Mahallesi’nde 500 metre uzunluğundaki 5705. Sokağı sıcak asfaltla kapladı. Çalışma ile Çayır bölgesi olarak adlandırılan mevkide ana arter bağlantı yolu modern bir görünüme kavuştu.

Kışa Rağmen Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor:

İnegöl Belediyesi, kış şartlarına rağmen havalar elverdiği sürece sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle asfalt ve yol kaplama çalışmalarında hem merkezde hem kırsalda hummalı bir çalışma sürüyor.

Çeltikçi’de Ana Arter Yenilendi:

Bu kapsamda Çeltikçi Mahallesi’nde de 500 metre uzunluğundaki 5705. Sokak’ın asfalt kaplaması gerçekleştirildi. Yaz aylarında bu sokağın etrafındaki ara sokaklar parke taşla kaplanmıştı. Bölgenin ana arter bağlantı yolu olan 5705. Sokakta da asfalt kaplama işlemi tamamlanarak modern bir görünüme kavuştu.

Başkan Taban: Eksikleri Gideriyoruz:

Çalışmaya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl’ümüzün dört bir yanında eksikliklerimizi gidermeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz Çeltikçi Mahallemizde 500 metre uzunluğundaki ana bağlantı yolunu sıcak asfalt kaplaması ile kapladı. Şehrimize, Çeltikçi’mize yakışır bir çalışma oldu” dedi.