DOLAR
32,2295
EURO
34,7039
ALTIN
2.443,57
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C

İnegöl Belediyesi, firmalara yangın güvenliği eğitimi verdi

İnegöl Belediyesi, firmalara yangın güvenliği eğitimi verdi

İnegöl Belediyesi, sanayi bölgelerindeki yangınları önlemek için firmalara yönelik seminer düzenledi.

İnegöl’de sık sık yaşanan yangınlara karşı firmalara yönelik seminer düzenlendi. Seminerde, mimari ve inşaati yangın güvenlik önlemleri ile mekanik-elektrik yangın korunum sistemleri anlatıldı.

İnegöl Belediyesi, sanayide yangınları önlemek amacıyla “Endüstriyel Tesislerde Yangın Güvenliği” konulu bir seminer düzenledi. Seminere, farklı sektörlerden firmaların temsilcileri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Türkiye Tesisat Mühendisleri Derneği adına Hüseyin Uludaş, yangın ve yangın güvenliğinin her zaman gündemde olan bir konu olduğunu söyledi. Türk Makina Mühendisleri Bursa Şube Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel ise seminerin önemli olduğunu ve İnegöl’de bir daha böyle bir felaketin yaşanmasını umduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Alper Taban da yaptığı konuşmada, “Bu seminerin programımızda olduğunu ancak yaşanan yangın sonrası hızlandırdık. Bu işin içerisinde sektörün her kademesinin çıkaracağı dersler var. Yangında devletimiz tüm imkanlarını kullandı. Ancak kolay bir şey değildi. Peki bundan sonra ne olmalı? Biz kurumumuz adına bunu sorguluyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından seminere geçildi. İki ayrı oturumda gerçekleştirilen seminerde, mimari ve inşaati yangın güvenlik önlemleri ile mekanik-elektrik yangın korunum sistemleri anlatıldı.

ETİKETLER: