DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ikramiyelerinin 2 bin TL’den 3 bin TL’ye yükseltileceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere müjde
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim öncesi il il ziyaretlerine devam ediyor. Cumhurbaşkanı, bu kapsamda Ordu’nun Altınordu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu. Gündeme ilişkin birçok konuda değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, emeklilere de bir müjde verdi.

Emekli ikramiyesi 3 bin TL oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ikramiyelerinin 3 bin TL’ye yükseltileceğini duyurdu.

Erdoğan şöyle konuştu: Emeklilerimize bayram ikramiyelerinde bütçeyi zorlama pahasına bir artış yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki bayram bu rakamı yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz.

Emeklilere ikramiye uygulaması

2018’de bin TL ile başlayan emeklilere bayram ikramiyeleri 2023’te 2 bin TL’ye çıkartılmıştı. Böylelikle Cumhurbaşkanı’nın müjdesiyle ikramiyeler 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkartıldı. İkramiyeler, her yıl Ramazan ve Kurban bayramları öncesi emeklilerin hesaplarına yatırılıyor.