DOLAR
32,2924
EURO
34,7058
ALTIN
2.396,19
BIST
10.322,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
18°C

Doruk Hastaneleri deprem bölgesine sağlık malzemesi ve ilaç gönderdi

Doruk Hastaneleri deprem bölgesine sağlık malzemesi ve ilaç gönderdi
A+
A-

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde can ve mal kaybına yol açan deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, Doruk Hastaneleri deprem bölgesine bir TIR sağlık malzemesi ve ilaç gönderdi.

Doruk Nilüfer Hastanesi’nde toplanarak AFAD ve Kızılay ile koordineli bir şekilde Hatay Sahra Hastanesi’ne gönderilen sağlık malzemeleri arasında, serumlar, sarf malzemeleri ve çocuk bezleri ile değişik hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçların yanı sıra Hatay Sahra Hastanesi’nin elektrik ihtiyacını karşılayacak 57 kVA’lık bir jeneratör bulunuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Doruk Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, “Öncelikle büyük bir felakete sebep olan deprem nedeniyle tüm ülkemize geçmiş olsun diyoruz. Bölgede her anlamda bir yaşam mücadelesi veriliyor. Biz de Doruk Hastaneleri olarak bu mücadeleye bir nebze de olsa katkı sağlayabilmek için yardım kararı aldık. Deprem bölgesindeki meslektaşlarımız ile sürekli irtibat halindeyiz. Bölgeden gelen talepler doğrultusunda gerekli olan sağlık malzemeleri ile ilaçları ve sahra hastanesinin elektrik ihtiyacını karşılayacak bir jeneratör gönderdik. Söz konusu girişimimizin diğer kuruluşlara da örnek olmasını dileriz. Bu vesile ile ülkemizi yasa boğan büyük felakette vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileriz” dedi.

ETİKETLER: