DOLAR
32,2382
EURO
34,8167
ALTIN
2.419,12
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
20°C
Bursa
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Eyrice Diş BTSO Model Fabrika ekibini ağırladı

Eyrice Diş BTSO Model Fabrika ekibini ağırladı
A+
A-

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Bursa Model Fabrika Direktörü Birol Aksel ve beraberindeki heyet, Eyrice Dental Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Eyrice Diş Protez tesislerinde incelemelerde bulundu. Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice, BTSO Model Fabrika ekibine tesisin faaliyetleri ile işleyişi hakkında detaylı bilgiler verdi.

TEKNOSAB’da 15 milyon dolarlık yatırımla kuracakları fabrikayı akıllı çözümler ve yalın üretim süreçlerini temel alarak tasarlamaya başladıklarını belirten Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice, “TEKNOSAB’a kuracağımız yeni fabrika dünyadaki sayılı tesislerden biri olacak. Hem halen üretim yaptığımız mevcut tesisimizin modernizasyonu, hem de TEKNOSAB’daki yeni fabrikamızın altyapısı konusunda Bursa Model Fabrika’nın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz” dedi.

Eyrice Dental Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice şunları söyledi:

“Dental endüstrisi, teknolojik gelişmelerle sürekli yenilenen ve gelişen bir sektör. Biz de bu dönüşüme hem iş yapış şeklimizi, hem de teknolojik alt yapımızı hazırlamaya odaklıyız. Türkiye’nin atılımlar yaptığı bir dönemde diş protez pazarından da hak ettiği payı alabilmesi için TEKNOSAB’a 15 milyon dolarlık yatırımla bir fabrika kuracağız. Bunu yaparken akılcı çözümler üretmek ve çağın gerekliliklerine uygun bir işletme hayata geçirmek için çalışıyoruz. Mevcut tesisimizle de şu anda Türkiye ve Avrupa’nın diş protezi üreten en büyük tesisi durumundayız. Ülkemizdeki yaklaşık 100 ağız ve diş sağlığı hastanesine diş protezi üretiyoruz. Üretim birimimizde 250, hizmet verdiğimiz hastanelerde de 200 olmak üzere toplam 450 çalışanımız bulunuyor. Verimliliği arttıracak akılcı çözümlerin alt yapısını kurmak için Bursa Model Fabrika Direktörü Birol Aksel ve ekibini ağırladık. Kendileriyle Bursa Model Fabrika’nın iş modeli, bugünün ve geleceğin stratejilerini konuştuk. Üretimimiz ve çalışanlarımız hakkında da bilgi alışverişinde bulunduk.”

“EYRİCE’NİN VİZYONU DÖNÜŞÜMÜ HIZLANDIRACAK”

Eyrice Diş Protez tesislerinde ham maddenin girişinden nihai ürünün çıkışına kadar olan süreci incelediklerini belirten Bursa Model Fabrika (BMF) Direktörü Birol Aksel de, firmaların kaynaklarını etkin kullanma davranışı kazanması ve akıllı fabrikalara dönüşmesinin çok önemli olduğunun altını çizdi.

Eyrice Diş Protez tesisinin dönüştürülmesinde firma yönetiminin vizyonunun ellerini güçlendireceğine dikkat çeken BMF Direktörü Birol Aksel, “Türkiye’nin ihracatına önemli katkılar yapan Eyrice Diş herkes için çok değerli. Büyük bir potansiyele sahip. Çok yol kat etmişler. Dönüşümde çok yolumuz var. Bizim bilgi ile tecrübemiz ve Türkay Bey’in vizyonuyla birlikte yarınlara hazırlanacağız” diye konuştu. 

ETİKETLER: