DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

GESİAD, ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU

GESİAD, ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDU
A+
A-

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), 30. Yıl etkinlikleri kapsamında Heykel Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

1991 yılında kurulan GESİAD, bu yıl 30. yılını kutluyor. Bu kapsamda online ve fiziki olmak üzere çeşitli organizasyonlar tertip eden GESİAD ailesi, Heykel’deki Atatürk Anıtı’nda çelenk bırakma töreninde buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurucu Başkan M. Orhan Efe, Geçmiş Dönem Başkanları Kerim Demiral ve Ramazan Kaya’nın yanı sıra üyelerin de katıldığı tören, Bursa Büyükşehir Belediye Bandosunun eşliğinde yapıldı.

GESİAD YK Başkanı Murat Kaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk bıraktı. Çelenk bırakma töreninin ardından saygı duruşu yapılarak bando eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan GESİAD YK Başkanı Murat Kaya, “30. Yılımızı pandeminin seyrine göre online ya da fiziki etkinliklerle kutluyoruz. Bir iş dünyası kuruluşu için başarılarla dolu 30 yılı geride bırakmak büyük bir gurur vesilesidir. Bu gurur tüm GESİAD ailesinin. Bu anlamda derneğimizin kuruluşundan bu güne emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Nice yıllara” dedi.