DOLAR
32,3799
EURO
34,7028
ALTIN
2.397,81
BIST
10.050,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Gökyüzü kostümlü paraşütçülerle renklendi

Gökyüzü kostümlü paraşütçülerle renklendi
A+
A-

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği “Üni Uçuş Günleri Kostümlü Uçuş Festivali”, 20 üniversiteden yaklaşık 550 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık ve Doğa Sporları Merkezi’nde düzenlenen festival, iki gün boyunca renkli görüntülere sahne oldu. Hava şartlarının da uygun olmasıyla iki gün boyunca çok sayıda atlayış gerçekleştirilirken gökyüzünde adeta şenlik yaşandı.

İlk gün yapılan kostümlü uçuşların ardından gece DenDen grubu, Uludağ Müzik Topluluğu ve DJ Uğur Başaran’ın konserleri ve performansları ile sporcular keyifli anlar yaşadı.

İkinci gün de yapılan uçuşların ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Jürinin değerlendirmeleri sonucunda Ankara Üniversitesi’nden Berat Gezegen ve ekibi La Casa De Papel kostümüyle birinci seçildi. Akdeniz Üniversitesi’nden Burak Güneş Unicorn kostümüyle ikinciliğe, yine Akdeniz Üniversitesi’nden Janberk Ceyhan da Sezar kostümüyle üçüncülüğe değer görüldü.