DOLAR
32,2643
EURO
35,0680
ALTIN
2.466,62
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Gürsu Kazıklıköy’e 2 milyonluk yatırım

Gürsu Kazıklıköy’e 2 milyonluk yatırım

Gürsu Belediyesi tarafından mahallelerin ihtiyaçları ve mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda yapılan çalışmalar kapsamında, Kazıklıköy Camii’nde yeni bir hizmet alanı oluşturuldu. Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, Kazıklıköy Mahalle meydanında bulunan caminin bahçesinde yaptığı düzenlemeyle, mahallelinin ortak yaşam alanındaki ihtiyaçları giderilmiş oldu.

“Kazıklıköy Mahalle muhtarımızın ve mahalle sakinlerimizin talepleri üzerine oluşturduğumuz bu alan, mahalle sakinlerimizin toplumsal yaşam alışkanlıklarına cevap veren bir yapı oldu” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kazıklıköy Mahalle’mizin Cami’sinde yaptığımız düzenlemeyle, hemşehrilerimizin taleplerini yerine getirmiş olduk. Mahallemizin ortak yaşam alanında, berberi ve daha sonra mahalle sakinlerimizin kendilerinin belirleyeceği şekilde ekleyeceği çay ocağı da olacak küçük bir sosyal yaşam alanı oluşturmuş olduk. Mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Kazıklıköy’e parke taşı yatırımı da yaptıklarını anlatan Başkan Mustafa Işık, ” Daha önce köyümüze parke taşı döşemiştik, bu işlem de 1 milyonluk bir yatırımı oluşturmuştu. Köy halkımız parke taşlarından ve sağladığı konfordan oldukça memnun kaldı ve o esnada da camimizde bu yatırıma başladık. Burası da toplam 1 milyonluk bir yatırım. Toplamda Kazıklıköy’e 2 milyonluk bir yatırımla yeni alanlar kazandırmış olduk” diye konuştu.

ETİKETLER: