DOLAR
32,3811
EURO
34,7832
ALTIN
2.398,38
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Gürsulu kadınlar söyleşilerde buluştu

Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte, aile, çocuk ve sağlıklı iletişim konularında çalışmalar yapan Hatice Kübra Tongar ve Dilek Cesur, kadınların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gürsulu kadınlar söyleşilerde buluştu

Gürsu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, aile, çocuk ve sağlıklı iletişim konularında çalışmalar yapan Aile Danışmanı ve Yazar Hatice Kübra Tongar ile Aile Danışmanı, Eğitimci ve Yazar Dilek Cesur, kadınların ilgisiyle karşılandı. Gürsu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşilere ilçe dışından da katılım gösterildi.

Gürsu Belediyesi, kültür kenti Gürsu’nun sosyal yaşamına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında, kadınları bir araya getirdi. Aile, çocuk ve sağlıklı iletişim konularında çalışmalar yapan Hatice Kübra Tongar ve Dilek Cesur’un katılımıyla gerçekleştirilen söyleşilere katılım oldukça yoğun oldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kadınların gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Tongar ve Cesur’un katkılarıyla etkinliğin tüm katılımcılara faydalı olmasını diledi.

Söyleşilerin ardından katılımcılar, Tongar ve Cesur ile kitaplarını imzalatma ve fotoğraf çektirme fırsatı buldu. Kadınlar, keyifli ve bilgilendirici bir gün geçirdiklerini belirttiler.