Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C

İnegöl Belediyesi, Performans Programı ve Bütçe Tasarısını Onayladı

İnegöl Belediyesi, Performans Programı ve Bütçe Tasarısını Onayladı

İnegöl Belediyesi 2024 Yılı Performans Programı ve Bütçe Tasarısı Meclisten Geçti

İnegöl Belediyesi Ekim ayı meclisinin 2. Oturumunda, 2024 Yılı Performans Programı ve Bütçe Tasarısı görüşüldü. Tüm üyelerin onayı ile Performans Programı oy birliği ile kabul edilirken, Bütçe Tasarısı ise oy çokluğu ile kabul edildi.

İnegöl Belediyesi’nin Ekim ayı başında yaptığı meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen; 2024 Yılı Performans Programı, 2024 Yılı Bütçe Tasarısı, 2024 Yılı Ücret Tarifesi Taslağı ve 2023 Mali Yılı Ek Bütçe, 16 Ekim Pazartesi günü 14.30’da yapılan 2. Oturumda yeniden meclisin gündemine geldi.

Performans Programı Oy Birliği İle Kabul Edildi

2024 Yılı Performans Programı, AK Partili Meclis Üyesi ve aynı zamanda Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Kemal Kaya tarafından meclis üyelerine tanıtıldı. Performans programında, 2024 yılında belediyenin gerçekleştirmeyi planladığı hedefler ve bu hedeflere ulaşmak için atılacak adımlar yer aldı.

Performans programı, AK Parti, MHP, İYİ Parti ve CHP’nin tüm meclis üyelerinin oluruyla, oy birliği ile kabul edildi.

Ek Bütçe Oy Çokluğu İle Kabul Edildi

Meclisin ikinci maddesinde ise Mali Hizmetler Müdürlüğü 2023 yılı ek bütçe konusu görüşüldü. Belediye Başkanı Alper Taban, ek bütçe ile yılın kalan dönemindeki projelerin tamamlanacağını ifade etti.

Ek bütçe, CHP ve İyi Partili üyelerin ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.

2024 Yılı Bütçesi 1 Milyar 199 Milyon 98 Bin TL

Meclisin son maddesinde ise 2024 Yılı ve İzleyen 2 Yılın Gelir ve Gider Tahminlerini Gösteren Bütçe Tasarısı görüşüldü. Başkan Taban, bütçenin vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunmak için hazırlandığını söyledi.

İnegöl Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 1 milyar 199 milyon 98 bin olarak öngörülürken, bütçe tasarısı da oy çokluğu ile kabul edildi.