DOLAR
32,4087
EURO
34,8145
ALTIN
2.404,15
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

İŞ DÜNYASI İLE ÜNİVERSİTE ARASINDAKİ KÖPRÜLER SAĞLAMLAŞIYOR

İŞ DÜNYASI İLE ÜNİVERSİTE ARASINDAKİ KÖPRÜLER SAĞLAMLAŞIYOR
A+
A-

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof.Dr. Ferudun Yılmaz’ı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi.

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ferudun Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyarette Prof.Dr. Ferudun Yılmaz’a görevinde başarılar dileyen Şeref Demir, İMSİAD bünyesindeki iş insanları olarak akademik çalışmaların ve genç nesillerin geleceğe doğru hazırlanması için atılan tüm adımların destekçisi olacaklarını söyledi. Demir, iMSİAD olarak, bir yandan şehir ve ülke ekonomisine katkı sağlayan çalışmalar yürütürken diğer yandan da sektörlerinin ve ülkenin geleceğini inşa edecek olan gençlerin büyük başarılara imza atabilmeleri için gerekli tüm adımları atmaya hazır olduklarını belirtti. Şeref Demir, “2014 yılından bu yana Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolümüzü söylemden eyleme geçirmek için İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Emlak ve Emlak Yönetimi bölümlerinde okuyan gençlerimize müteahhit üyelerimizden kariyer sohbetleri,sanayici üyelerimizden uygulamalı ürün kullanımı eğitimleri, şantiye ziyaretleri, her yıl staj fırsatları, son 5 yıldır iş güvenliğine dikkat çekmek için Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin baret takma törenlerine sponsorluğumuz ve nihayetinde Uludağ Üniversitesi ile birlikte, Güvenli İnşaat İçin Bilinçli Kadro başlıklı AB projesini birlikte tamamladık. İnşaat sektöründe kazasızlık hedefine ulaşmak için, 300 m2’lik binası İMSİAD Üyelerince yapılmış olan Dijital Eğitim Merkezi’ni Üniversitemize kazandırdık. Bursa Uludağ Üniversitemizin değerli kadroları ile yine ortak projeler gerçekleştirerek, çağın iş ve üretim standartlarını yakından takip etmeyi, böylelikle ekonomiye katma değerimizi artırmayı hedefliyoruz” dedi.

BUÜ Rektörü Prof.Dr. Ferudun Yılmaz ise İMSİAD’ın çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiğini söyledi. Prof.Dr. Ferudun Yılmaz, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birçok alanda olduğu gibi yapı sektöründe de öncü firmaları bünyesinde barındıran Bursa’ya bu alanda ivme kazandıracak tüm iş ve fikir birliklerine açık olacaklarını ifade etti.