DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Açık
19°C

KALBİR Ata’nın huzuruna çıktı

KALBİR Ata’nın huzuruna çıktı
A+
A-

Kalite Birliği (KALBİR) yönetici kadrosu, üyeleri ve paydaşlarıyla birlikte, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla en az 101 proje sözüyle, Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıkarak saygı duruşunda bulundu, çelenk bıraktı ve 100 bininci Türk bayrağını Atatürk’e armağan etti.

2023 yılını ‘Milli Egemenlik ve Kalite Yılı’ ilan eden KALBİR, anlamlı bir projeye daha imza attı. Cumhuriyet’in 100. Yılı kapsamında en az 101 proje hedefiyle, Bursa’dan yola çıkan KALBİR, bu hedefin ışığında Anıtkabir’de Atatürk’ün huzuruna çıktı.

“ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORUZ”

Anıtkabir ziyareti ve Çelenk töreninin ardından konuşan KALBİR Onursal Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, hatıra defterine şunları yazdı:

“Aziz Atam, 2009 yılında Bursa’da kurulan ve kısa adı KALBİR olan Kalite Birliği Yönetim Kurulumuz ve üyelerimizle birlikte, Bursa’dan yola çıktık ve şu anda huzurunuzdayız. Sizin Bursa olarak bildiğiniz şehri, bizler Kaliteşehribursa olarak ifade ediyoruz. Yüce Liderimiz, oluşturduğunuz ilkeler ve yaptığınız devrimler doğrultusunda; kurduğunuz ve bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyetimiz, 100. yılında da emin ellerdedir.

Kalite Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yılı olan 2023 yılını “Ulusal Egemenlik ve Kalite Yılı” ilan etmiş bulunuyoruz.

Büyük Önderimiz, KALBİR olarak Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılında, en az 100 faaliyet yapacağımıza sizin huzurunuzda söz veriyor ve kalite meşalesini Ankara’dan yakarak projemizi başlatıyoruz.

Atatürk gibi düşünmek, yani sizin gibi düşünmek deyimine göre hareket ederek, problemlerimizin üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

Sizin muasır medeniyet vizyonunuzdaki Türkiye’ye ulaşmak için 85 milyon olarak çok çalışmamız gerektiğini de biliyoruz.

Yüce Atam, açtığınız yolda, gösterdiğiniz hedefe hiç durmadan yürüyeceğimize ant içeriz. Rahat uyuyun; mekânınız cennet, kabriniz nur olsun.”

Yapılan etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan KALBİR Başkanı Mustafa Karaman, “Bugün tarihin akışını değiştiren, tarih yazan, bir milleti esaretten kurtaran, özgürlüğüne kavuşturan, kaliteli bir insanı selamladık. 2023 yılını Milli Egemenlik ve Kalite Yılı ilan ettik, bundan dolayı projemizin startını Anıtkabir’den verdik. Atamıza, Cumhuriyeti kurduğu için teşekkür ettik, dualar gönderdik ve ‘Atam! Merak etme sen! Elbet, ilelebet kurduğun Cumhuriyet payidar olacak. Temiz kaliteciler emanetine sahip çıkacak’ diye seslendik” dedi.

Karaman açıklamasının devamında, “Kalite Birliği, planlama temasıyla, 2023 yılını planladı ve bu plan doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Anıtkabir ziyaretini üstün motivasyon ile gerçekleştirdik. Şimdi diğer organizasyonlarımıza odaklandık” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: