DOLAR
32,2612
EURO
34,6843
ALTIN
2.405,39
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Açık
18°C

Kayapa OSB siyasetin önemli isimlerini ağırladı

Kayapa OSB siyasetin önemli isimlerini ağırladı
A+
A-

Kayapa Organize Sanayi Bölgesi (Kayapa OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy ve yönetim kurulu üyeleri,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti ve Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Bursa il teşkilatlarının heyetlerini ağırladı.

Kayapa OSB’nin yeni faaliyete geçen binasında gerçekleşen ziyaretlerde siyasi partilerin temsilcileri Kayapa bölgesine yönelik plan ve projeleri hakkında bilgi verdi. Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy ise heyetlere bölgenin sorunları, hayata geçirmeyi hedefledikleri projeleri ve Kayapa’nın Türkiye ekonomisine olan katkısına ilişkin sunum yaparak fikir alışverişinde bulundu.

Kayapa OSB siyaset ve üretim üzerine fikir üretti

Ziyarette CHP Bursa İl Yönetimini temsilen CHP’nin geçmiş dönem Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, geçmiş dönem Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer İlçe Başkan Yardımcısı Armağan Gümüş, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi ve Sanayi Komisyonu Başkan Yardımcıları Feridun Uyruk ve Murat Yıldırım hazır bulundu.

Daha sonrasında İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki İş İnsanları Komisyonu üyelerini ağırlayan Kayapa OSB yönetimi son olarak DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz ile beraberindeki heyetin ziyaretine ev sahipliği yaptı.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Kayapa OSB Başkanı Yalçın Toy; “Kayapa son yıllarda yıldızı parlayan ve ciddi katma değerli ürünler üreterek ihraç eden bir bölge. Bursa ve ülkemizin ekonomisine bir yandan katkı sağlarken öte yandan da istihdam alanı oluşturarak işsizliği azaltıyoruz. Siyasi partilerimizin temsilcileri de bölgemizi ziyaret ettiler kendileriyle Bursa ve Kayapa özelinde genel ekonomik konuları konuştuk. Bunun yanında sanayideki kalifiye eleman sorunu da üretimimizi etkiliyor. O da gündemlerimizde biriydi.  Kayapa’nın geleceğine yönelik hem onların projelerini dinledik hem de hedeflerimizi ve hayata geçirmek istediğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.