Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

KSİAD ve Kayapa OSB, Bursa’da Cumhuriyet’in 100. Yılını kutladı

KSİAD ve Kayapa OSB, Bursa’da Cumhuriyet’in 100. Yılını kutladı
A+
A-

Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği, Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutladı.

Euro Park Otel’de gerçekleştirilen organizasyona KSİAD ve Kayapa OSB Yönetim ve üyelerinin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Mersin, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Remzi Çınar, RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, GÖRSİAD Başkanı Engin Çetiner, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanayiciler ve davetliler katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Söğünmez, Cumhuriyet’in 100. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Büyük fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyet’in güçlü bir şekilde nice yüzyıllara taşımak için iş insanları ve KSİAD olarak çok çalışıp, Bursa ve Türkiye için değer ürettiklerini belirten Hakan Söğünmez, “Bize bu güzel ülkeyi miras bırakan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına ve Cumhuriyetimizi bugünlere getiren aziz milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy ise dünyaya örnek fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşatılması, Türkiye’nin her alanda kalkınarak geleceğe yürümesinin yolunun çok çalışıp, üretmekten geçtiğinin bilinç ve sorumluluğuyla üzerlerine düşen görevi her zaman olduğu gibi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, Türkiye Cumhuriyeti’nin nice yüzyıllara ulaşacağına olan inancını dile getirerek, “Geçmişimizden aldığımız güç ile geleceğe emin adımlarla hep birlikte yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından KSİAD Başkanı Hakan Söğünmez tarafından geceye destek veren firmalara teşekkür edildi ve KSİAD’a yeni üye olan firmaların temsilcilerine katılım belgesi sunuldu. Gecenin sonunda tüm salon hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı’nı seslendirdi.