DOLAR
32,2332
EURO
35,0807
ALTIN
2.503,49
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Mustafakemalpaşa Belediyesi depremlerde vefat edenler için mevlit okuttu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için mevlit okuttu.

Selimiye Camiinde cuma namazı öncesi düzenlenen programda tüm şehitler ve depremlerde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlidin ardından tüm şehitler ve depremlerde hayatını kaybedenler için dualar edildi daha sonra deprem şehitleri için gıyabi cenaze namazını kılındı.

Mevlit programına Mustafakemalpaşa ilçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Kanar, “Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Felaket haberini alır almaz ilk andan itibaren kurtarma ve yerel destek ekiplerimizi bölgeye sevk ettik.  İlçe halkımızın da destekleriyle hazırladığımız yardım tırlarını depremzedelerimize gönderdik göndermeye devam ediyoruz. Depremin yaralarını birlikte saracağız” dedi.